Confidence in a Cream

 

08112018-IMG_1740

Hej vänner! Hoppas ni har en fin fredag. Äntligen helg säger jag! 🙂 Vi ska ta det lugnt men uträtta lite inköp och andra smågrejer i helgen tänkte vi.

Nu i mitten av november lanseras IT cosmetics exklusivt hos Kicks. Har ni hört talas om märket? Jag tänkte vi skulle ta en närmare titt på en av bästsäljarna idag.

08112018-IMG_1742

IT Cosmetics grundades för tio år sedan av Jamie Kern Lima, tidigare nyhetsankare på en lokal TV-station i USA. När hon drabbades av rosacea upplevde hon att det inte fanns någon makeup som dolde och motverkade hennes problem samt höll tillräckligt bra framför studiokameran. Tillsammans med plastikkirurger och dermatologer utvecklade hon då IT Cosmetics.

IT står för Innovative Technology och fokus har från start varit att ta fram produkter som inte bara är makeup utan även hudvård och som ska hjälpa och förändra huden på sikt. Idag är IT Cosmetics ett av USA’s största makeupvarumärken.

08112018-IMG_1744

Confidence in a Cream är en superåterfuktande kräm som snabbt går in i huden. Den har anti-age-egenskaper då den innehåller bl.a. kollagen och hyaluronsyra som lägger sig i fina linjer och fyller ut dem, vilket ger en slätare hud.

Den passar alla sorters hudtyper men eftersom den är väldigt återfuktande så är den optimal för dig som lätt blir torr. Mums för huden nu under vinterhalvåret!

08112018-IMG_1743

Kram! ♥

 1. Jennie skriver:

  Är sugen på att testa denna som dagkräm nu när min vanliga gel-fuktkräm inte riktigt räcker till vintertorrheten. Det står om den att den är toppen under makeup – bra såklart men hur känns den utan nåt smink över? Du skriver att den går snabbt in i huden – känns den inte då tycker du? Tänker att många lite tjockare krämer ofta känns klibbigt tyvärr, därför jag föredraf gelformula. Så hur känns denna på? 😊

 2. Jennie skriver:

  Åh det visste jag inte! Fantastiskt! Har alltid velat testa ders bye bye under eye concealer och bb-cream! Och den här krämen verkar toppen under det kalla halvåret😊

  1. isastar skriver:

   Håller faktiskt på testa concealern och bb-creamen just nu! Återkommer med recension! 🙂

   1. Jennie skriver:

    Åh toppen! 😁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..