Farsdagstips!

Inlägget innehåller annonslänkar

farsdag tips

Hörrni, ni har väl inte glömt att det är farsdag nu på söndagen 11/11? 🙂

Tyvärr bor ju inte min pappa här i Stockholm, men han kanske får en liten present på posten. Brukar ni fira era pappor? Jag har iaf satt ihop några presenttips till er! 🙂

 • ETON har lätt dom bästa skjortorna! Thomas älskar ETON och har bara deras skjortor i garderoben. Det finns alla möjliga passformer, mönster och färger att välja bland. Materialet är superbra och skjortorna behöver nästan inte strykas efter tvätt. Du hittar dom HÄR.
 • Bath & Body Collection for men är faktiskt en julkalender för killar! Fullproppad med allt som kan tänkas behövas, så som aftershave, nagelsax, rakhyvel, schampo och duschkräm. Du hittar den HÄR.
 • Voluspa har så fina och härliga doftljus som passar lika bra för kvinnor och män! Det här svarta känns dock väldigt maskulint och vem vill inte ha doften av Crisp Champagne hemma? 🙂 Du hittar det HÄR.
 • Vem behöver inte påfyllning av rakblad? Har du ingen koll på vilken rakhyvel pappsen har så kan du köpa ett set med hyvel + rakblad. Den han har kan säkert behöva uppdateras! Du hittar Gillettes HÄR.
 • Ecotools har en hel del spa-artiklar som passar både kvinnor och män. Den här badborsten som är gjord i bambu och loofah hjälper till att skrubba kroppen, även de mest svåråtkomliga ställena så som ryggen! 🙂 Du hittar den HÄR.
 • Kalsonger känns som ett säkert kort. Även om pappa redan har många så kan han behöva byta ut några slitna mot ett par nya fräscha. Vad sägs om Björn Borgs jul-edition med granar och paket? 😉 Du hittar dom HÄR.
 • Trislotter brukar min pappa ofta få. Enkla att skicka om man som jag, inte har pappa i närheten. Har man tur så kan det ju bli en storvinst… som man kanske får lite av 😉 Visste du att man kan köpa en prenumeration på lotter, så att man får en lite då och då? Du hittar mer info HÄR.

Kram på er! ♥

 1. Lotta L skriver:

  Tack för tips!
  Brukar ge maken nånting, och har idétorka. Den där kalendern blev jag intresserad av!

  1. isastar skriver:

   Kul att du gillade dom! Håller med, kul att det börjar komma mer grooming-produkter (och kalendrar!) för killar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..