L-formad locktång?

Inlägget innehåller en annonslänk

kristin-ess

Ni som sett serien Pretty Little Liars känner säkert igen Lucy Hale som spelar Aria Montgomery. Jag har sett alla sju säsonger (det tog mig flera år att plöja igenom alla) och jag har alltid fascinerats över hur perfekt hår, smink och kläder tjejerna jämt hade. Oavsett om dom sprang runt i en skog eller varit med i en explosion så såg det alltid perfekt ut. Väldigt amerikanskt liksom. Haha!

Jag snubblade nyligen över en artikel där Lucy Hales hårstylist Kristin Ess berättade om sin egen hårvårdsserie. Hon har tagit fram både produkter och verktyg i sitt eget namn. Speciellt fastnade jag för en locktång som liksom var böjd? Den ser ut som ett L. Väldigt annorlunda. Se nedan..

ess

Reflekterade inte så mycket över det förrän jag idag, åter igen, såg en liknande hos LYKO! Dom har nämligen släppt en egen variant. Såklart blev jag mer nyfiken när jag för andra gången på kort tid såg denna locktång.

lockar
Bilden är lånad av LYKO

Nu när jag ser mer hur den ska användas så inser jag att det här är ju skitsmart?! Varför har man inte kommit på detta tidigare? haha!

Du hittar LYKO’s variant HÄR.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..