Murumuru Butter Bronzer

Inlägget innehåller en annonslänk

03112018-IMG_1652

Hej på er! Vad helgen gick fort. I fredags kom vi upp till Sundsvall runt 16-tiden. Vi mötte några vänner och käkade middag på restaurangen En liten krog. Jag tog en pizza med grönkål, räkor, pecorino, hasselnötter och brynt smör. SÅ god! Mums.

Igår hade vi 3-rättersmiddag med familjen här hemma och idag är det dags att åka hem till Stockholm igen. Med andra ord, en helg med massor av mat, haha. Väldigt mysigt!

Innan vi sätter oss i bilen och påbörjar resan hemåt så vill jag visa er ett bronzing-puder från Physicians Formula som fått tagit plats i sminkväskan.

03112018-IMG_1662

Murumuru Butter Bronzer har blivit en riktig hype och är en stor favorit bland skönhets-youtubers. Physicians Formula i sig är ganska okänt märke i Sverige men väldigt stort i framför allt hemlandet USA. Produkterna innehåller många vårdande ämnen och är snälla mot dem med känslig hy.

Denna bronzer innehåller t.ex. murumurusmör som kommer från från murumuru-palmens frön. Det är väldigt återfuktande och ger en mjuk, len känsla.

Fun fact.. När jag var i Manchester hade Google ett föredrag gällande skönhet och sa att dom ser en tydlig uppåtgående trend på ordet ”murumuru”. Det är alltså väldigt många som googlar på det och nu tror man att murmuru kommer bli nästa stora ingredienstrend istället för arganolja.

03112018-IMG_1655

Under bronzen gömmer sig en applikator och en stor spegel.

03112018-IMG_1664

Bronzen har en pressad formula men den är väldigt krämig och känns silkeslen på huden. Något annat som inte går att missa är kokosdoften! När man öppnar locket får man genast en känsla av sommar, pina colada och tropisk värme. Väldigt härligt, speciellt nu under vintern när sommaren känns långt borta 🙂

Priset ligger på 189kr och du hittar den HÄR.

  1. Annika skriver:

    Jag snubblade över denna bronzer och klickade hem den. Mycket billigare på en annan sajt kan tilläggas.
    Gillar den!

    1. isastar skriver:

      Jasså? Vart? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..