Morphe 35O Nature Glow Eyeshadow Palette

28102018-IMG_1576

Sista oktober idag. Hur snabbt gick inte oktober månad?! Jag tyckte vi precis lämnade september. Nu får gärna november gå lika snabbt så vi kommer in i december och julmys, hehe 🙂

Idag vill jag visa er en palett jag fått hem från märket Morphe. Morphe älskas utav många beauty-fantaster men jag har aldrig riktigt provat något därifrån förutom penslar.. tror jag. Dom har ju väldigt många paletter i sortimentet och billiga är dom också!

28102018-IMG_1581

35O Nature Glow Eyeshadow Palette innehåller 35 jordnära ögonskuggor, allt från mörk chokladbrun till neutrala beiga toner och rostig terrakotta. Väldigt fin färgskala som gör det möjligt att skapa både kvälls- och dagsmakeuper. Kan tänka mig att den sån här palett också funkar bra till bröllopssminkningar. Skulle jag få önska hade jag dock velat ha en svart skugga också. I så fall hade den varit perfekt.

28102018-IMG_1579

Kvaliteten då? Med tanke på att priset ligger på ynka 275kr så är kvaliteten rätt imponerande. Jag trodde faktiskt att skuggorna skulle vara en aning pudriga men dom känns krämiga, även dom matta. Stor tumme upp!

28102018-IMG_1585

Du hittar denna palett hos LookFantastic.

LOADING..