Elizabeth Arden Eight Hour firar 88-år!

28102018-IMG_1566

Elizabeth Ardens kultklassiker Eight Hour Cream fyller hela 88-år och för att fira det har man släppt en limited edition kollektion tillsammans med den hyllade ”muralisten” (gatukonst på väggar) James Goldcrown. Vem vill inte hela guldkrona i efternamn förresten? James är känd för sin färgstarka konst fylld av kärlek.

28102018-IMG_1574

Eight Hour Cream skapades av Elizabeth Arden själv år 1930, men är lika populär nu som då. Det är ett all-in-one balm som går att använda på många olika sätt.

Den är hudvårdande och mildrar en torr och narig hud. Den ger lyster och återfuktar huden. Man kan också använda den i hårtopparna om håret är väldigt torrt. Man kan använda den som balsam för nagelbanden men också som fotkräm, då den mjukar upp torra hälar. Den funkar som after-sun då den har en lugnande effekt på solbränd hud. Eller varför inte applicera lite kräm för att tämja ett par buskiga ögonbryn? Som sagt.. den funkar till mycket!

Doften är väl kanske inte min favorit, men kan man bortse från det så är det en bra produkt.

Priset ligger på 410kr för 50ml.

28102018-IMG_1571

I denna kollektion kommer även Eight Hour Cream Lip Protector Stick Sunscreen SPF15. Det är berikat med intensiva, återfuktande ingredienser som skyddar mot sol och läker torra, sprukna läppar.

Jag gillar det här sticken och det kommer säkert bli en favorit i vinter men priset är lite väl högt för ett lip balm tycker jag. Det ligger nämligen på 275kr.

LOADING..