Gelmasken Face Off

 

20102018-IMG_1392
20102018-IMG_1399

Fredag igen! Bästa dagen på arbetsveckan 😉 Min morgon började faktiskt med ett läkarbesök. Min mage har ju gjort ont i över en vecka nu. Fy alltså. Jag har ju IBS sen tidigare men kände lite att, ska man verkligen behöva må så här? Doktorn klämde och kände på magen men kunde inte hitta några fel. Fick iaf ta blodprover för att kolla så jag inte har nån inflammation i tarmarna. Får svar nästa vecka. Ska även börja gå till en dietist så jag lär mig vad jag kan äta och inte kan äta. Får hoppas på att det hjälper!

Nog om min mage… igen. Ledsen för det, men när man har ont så blir hela ens vardag påverkad.

Här om dagen testade jag en ansiktsmask från Solution by Victus. Det är en peel off mask i gel-form. Jag har faktiskt inte så bra erfarenhet utav gelmasker. Jag tycker det är svårt att veta hur tjockt lager man ska lägga. Lägger man för tjockt så torkar de liksom inte och lägger man för tunt så lossnar de bara i småbitar. Klurigt!

Jag gillar ju Solution by Victus produkter så jag tänkte att denna mask kanske skulle vara annorlunda. Men nää.. tyvärr. Fick inte till det alls. Dessutom fick jag en röd kant efter masken i pannan. Vet inte om det är min hud som reagerar på nån av ingredienserna eller om det ska bli så?! Vissa masker kan man ju bli lite röd av. Det försvann iaf efter nån timma. Får se om jag vågar ge den en andra chans.

Nån av er som testat Face Off?

  1. Linda skriver:

    IBS är verkligen något som inverkar på ens liv, känner igen mig. Har d testat Nogasin alternativt kapslarna I Say. De har varit till hjälp för mig, tar dem i samband med måltider och äter GI inspirerad kost, funkar bättre.

    1. isastar skriver:

      Nej dom har jag inte testat. Tack för tips! Ska kika på dom 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..