Äntligen helg!

 

Hej på er! Hörrni, jag är så galet fredagstrött. Skulle ta bilen till Solna centrum en sväng för att handla inför helgen, hämta ut paket, besöka apoteket m.m. Inte för att jag höll på krocka eller något men jag kände mig ändå som en fara i trafiken. Så ofokuserad, stressad och jag vet inte vad. Var tvungen att ta ett djupt andetag och fundera varför jag stressade så. Fanns liksom inte ens någon anledning, haha! Glömde typ 5 saker jag skulle göra/ha med mig också. Ni hör ju.. dags att checka ut för helg!

Ska strax ge mig ut igen dock. Ska hämta Thomas på Arlanda. Så tyvärr hinner jag inte fixa något ”riktigt inlägg” idag. Jag satt och kikade i arkivet och såg dock att det redan gått ett år sedan vi satte in nya köket!? Helt sjukt vad snabbt tiden går ändå. Vi är iaf fortfarande lika nöjda 🙂 Ska ta lite nya bilder i helgen.

Vi hörs imorgon! Ha en fin fredagskväll allihopa ♥

    1. isastar skriver:

      Tack, och detsamma! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..