Depend Miss Robot

Inlägget innehåller en annonslänk

07102018-IMG_1241
07102018-IMG_1246
07102018-IMG_1258
07102018-IMG_1261

Åh, helgerna går alltid lika snabbt. Nån fler som gärna hade haft en extra lördag? haha 🙂 Igår var vi hos några vänner på fika och idag har vi inte gjort så jättemycket. Thomas flög till Danmark nu i eftermiddag så jag körde han till Arlanda. Sen gjorde jag en tacopaj till middag och kollade ikapp alla avsnitt av senaste säsongen av Svenska Hollywoodfruar som jag missat. Säger bara herregud alltså, haha!

Ovan ser ni förresten Depends höstkollektion med O2-lacker som heter Miss Robot. Mörka färger med glitter som ger ett spännande djup. Väldigt fina tycker jag.!Jag själv föredrar ju lite mörkare färger på naglarna när hösten kommer. Man kan med fördel blanda färgerna, man behöver inte köra samma på alla naglar.

Som vanligt kostar dessa lack endast 25kr styck och du hittar dom HÄR.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..