Höstnaglar

 

16092018 img 0864
Lackryl

Halloj! 🙂 Hoppas ni har en fin söndag. Jag har precis lackat naglarna med årets första ”höstlack”. På sommaren har jag oftast ljusa lack i beige/rosa toner men mot hösten gillar jag mer röda/lila, murriga färger. Färgen Krizz från LYX cosmetics var favoriten i höstas och kan nog vara det även i år! Så fin 🙂 Såg dock att dessa lacker kommit in på ICA maxi så jag ska nog dit och kika om det finns några nya färger.

Jag älskar ju Lackryl-lacken. Jag har inget tålamod till att vänta på lack som ska torka och sen avskyr jag avskavt nagellack. Lackryl härdas med en UV-lampa och sen sitter de som berg! För mig sitter de i 1-2 veckor och dom är snygga hela tiden. Upplever jag att dom blir lite matta så brukar jag putsa lite med ett putsblock, applicera ett nytt lager och sen är dom superglansiga igen. Tips!

Idag ska jag på IKEA. Sitter bara och väntar på att Thomas ska komma hem från fotbollsträning så att jag kan ta bilen. Vi började med lite nya projekt här hemma igår. Garderobsprojekt. Såklart glömde vi en hel saker så jag måste tillbaka idag igen för att kunna slutföra det. Ska visa er bilder sen. Tror det kommer bli riktigt bra! 🙂

Kram på er!

    1. Det är lite svårt att få bort men jag brukar ha det så pass länge att jag kan dra av det. Det börjar släppa runt kanterna efter ca 1-1,5 v och då kan man dra av stora bitar. Vill man ta bort det innan dess måste man använda speciellt medel som löser upp det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..