Twinkly Star Glitter Palette

Inlägget innehåller annonslänkar

12092018 img 0757
12092018 img 0760

Hej! Hur mår ni? 🙂 Här i Stockholm har det blåst som attan idag. Jag cyklade till och från jobbet och kastvindar tog tag i cykeln. Läskigt, haha!

Idag tänkte jag visa en palett från Pashion Stockholm, ett märke som jag jobbar med. Jag har inte blivit ombedd att skriva detta inlägg utan det är helt på mitt eget initiativ och jag har mottagit paletten som vilket annat pressutskick 🙂

Paletten Twinkly Star har tre matta basskuggor i vitt, svart och beige samt 9 glitterskuggor. Basskuggorna kan man ha under glitterskuggorna för att ge dom olika intensitet eller använda som dom är.

12092018 img 0763

För att fästa glitter är mitt tips att ha någon typ av primer under. Den här glitterprimern från NYX professional makeup är som en vanlig ögonskuggsprimer men den blir lite klistrigare så att glittret kan fästa på huden. Du hittar det här.

12092018 img 0767

Rolig palett som man kan använda till fest eller maskerad (man kan ha glittret vart som helst på kroppen). Paletten kostar 99kr och du hittar den här.

LOADING..