Color Riche Shine Lipsticks

19082018 img 0560
19082018 img 0565
19082018 img 0566

Steal the shine / Shot of sun / Blow your glow

Hej! Hur mår ni? 🙂 Önskar jag kunde säga att jag varit produktiv den här helgen men det har jag verkligen inte. Igår låg vi i sängen till kl 15 (!) och halvsov och bara såg på film. Det är verkligen inte ofta det händer, men väldigt skönt och mysigt ibland. Ingen stress utan bara ta de lugnt 🙂

Idag har jag kikat igenom lite nyheter från bland annat L’Oréal. Deras Color Riche Shine Lipsticks är ju så himla fina och nu har jag fått testa 3 nya färger. Färgen Steal of shine är en ljus mauve med lite kallare ton medan Shot of sun är mer korallig och Blow your glow mörkbrun med skimmer. Gillar att dom inte blir supertäckande och sen är dom väldigt sköna på läpparna. Har ni testat dom? 🙂

LOADING..