Baken är trendig!

Inlägget innehåller en annonslänk

Att rumpan blivit en trendig kroppsdel den senaste tiden tror jag ingen har missat? Jag tror det var Kim Kardashians kurvor som drog igång hela karusellen. Jag kan ha fel. Hur som så har skönhetsbranschen också hakat på denna ”trend” och faktum är att man numera kan hitta en hel del produkter… för rumpan!

1533229862 brazilian bum bum cream 1533229843

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream innehåller bland annat guaranaextrakt som ska vara hemligheten bakom brasilianska tjejers fylliga rumpor. Krämen hjälper till att tajta till och göra huden mjuk. Priset ligger på 199kr och du hittar den hos bl.a. Kicks och Sephora.

1533230767 bawdy beauty sheet mask 1533230751

Sheetmasks är också en stor trend just nu. Här har man slagit ihop det och skapat en… rumpmask! Bawdy heter märket och det finns totalt 4 masker med olika effekter. Priset ligger på ca 70kr per mask.

1533235210 lush rump bottom rub 1533235195

LUSH har också rätt nyligen lanserat en rumpkräm. Namnet och den orangea färgen på krämen sägs ha fått sin inspiration från en viss (asshole) president. RUMP innehåller bland annat vårdande och mjukgörande cupuacusmör, avocadosmör, rosvatten och aloe vera som ger din rumpa en fuktboost! Funkar även bra för dig som lätt får skavsår på insida lår vid friktion från tyger, cykelsadel m.m. Helt vegansk! Priset ligger på 219kr

Elemis targeted toning body moisturiser new

Lyxmärket Elemis har en dyrare variant – Targeted Toning Body Moisturiser som går att använda över hela kroppen. Daglig användning i kombination med massage (man får instruktioner med hur man ska massera) ska göra att celluliter syns mindre. Nyckelingredienserna är nigarisalt och rödalg (Jania Rubens) som förebygger uppkomsten av ojämnheter och gör huden finare. Priset ligger på 775kr och du hittar den här.

1533232248 anese that booty tho 1533232230

Sist ut har vi That Booty Tho. från Anese som är en skrubb för lilla baken. Den innehåller antioxidanter och syror som ska göra bristningar, celluliter, finnar, ärr och ojämnheter mindre synliga. Den går att använda på andra delar av kroppen också. Helt vegansk och kostar ca 250kr.

 – – – – – –

Vad säger ni? Blir ni sugna att införskaffa en rumpkräm? Smaken är som baken! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..