Sun Kissed Body

 

Hej! Hur har ni det hemma i Sverige? 🙂 Vi har det molnigt här i Danmark idag men det är väldigt varmt.. kvavt liksom. Jag var lika svettig innan duschen som efter. Satte mig ute på altanen där det är lite svalare och smörjde in mig med en ny body lotion från ACO som jag använt sedan vi kom hem från Grekland. Den ger en superlätt brun-utan-sol effekt. Den ger alltså inga ränder eller så, man kan knappt märka den. Man ser bara att brännan ser fräsch ut igen. Ni vet när man blivit brun och sen blir torr, då kan huden se trött ut och det känns nästan som att brännan försvunnit? När man smörjer in sig med den här så försvinner den känslan och utseendet. Dessutom har den skruvkork med ett hål i mitten så man kan ha den i väskan utan att oroa sig för att den öppnar sig.

I övrigt är den härligt återfuktande och går snabbt in i huden. Den är alltså inte så fet men ändå återfuktar den. Jag gillar den jättemycket! Nån av er som testat? 🙂

Såg att den ligger på 75kr just nu hos Apotea. Sen finns den på andra apotek också 🙂

Nu ska vi in till stan en sväng. Vi hörs! ♥

 

  1. Tack för tips!
    Luktar den BUS? Jag menar när man haft den på sig en stund.

    1. Det tycker jag inte 🙂 den har en väldigt mild doft!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..