Piso Krioneri och poolhäng

 

Idag gick vi ned till hamnen för att hyra en båt, men alla var uthyrda. Vi bestämde oss därför för att satsa på båt imorgon, och så promenerade vi till stranden Piso Krioneri istället.

Piso Krioneri ligger bara en liten bit från Pargas hamn och man promenerar dit på några minuter.  Det är ingen sandstrand utan det är stenstrand, vilket jag föredrar. Gillar inte när det är sand överallt! Vi snorklade bland klipporna och där kunde man se massa olika fiskar 🙂 Tips om ni gillar att snorkla!

Vid lunchtid promenerade vi upp till berget vid sidan av stranden för lite käk. Sjukt fin utsikt och det svalkade skönt i skuggan. Jag beställde Dakos, en favorit. Det är tomater, fetaost, basilika, bröd, olja och kryddor. Mums!

Sen gick vi hem till hotellet och hängde vid poolen. Det är så nice för hotellet är så litet och varje dag har vi haft poolområdet helt för oss själva. Vi lyssnar på musik, spelar strandtennis i poolen, badar med luftmadrasser osv. Känns som vi har en egen villa med pool. Så lyxigt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..