Parfym varje månad med Sniph

 

 

Hej vänner! Hur mår ni? 🙂 Jag har precis kommit hem från en intensiv arbetsdag. Känns som alla maxar nu innan semestrarna sätter igång. Inget mig emot. Jag gillar när det är mycket att göra för då går dagarna fort 🙂 Idag är det bara 27 dagar tills vi åker till Grekland. Lääängtar!

Men nog om det. Idag tänkte jag visa er min senaste doft från Sniph. Känner ni till Sniph? Det är en prenumerationstjänst, likt glossybox som säkert många av er säkert hört talas om.

Det kostar från 99kr i månaden och när man registrerar sig kan man fylla i vad man är intresserad av för typ av dofter. Sen får man då hem en låda som innehåller en doft på 4 eller 8ml och ett etui att ha den i samt lite information om doften.

Kul grej om man gillar att testa nya parfymer och inte vill springa och köpa stora flaskor.

Månaden doft för mig blev en från  Phaedon, ett märke jag aldrig hört talas om förut. Kul att testa sånt man kanske inte själv hade kikat efter i butik. Man känner direkt syrén och liljekonvalj som är toppnoterna. Den är fräsch liksom! 🙂

LOADING..