Marc Jacobs Coconut Fantasy

 

 

Glow Glow Glow! Morning 🙂 Jag har fått hem prover av Marc Jacobs nya Coconut Fantasy Collection som jag tänkte visa er idag.

O!Mega Coconut Bronzer är en stor, matt bronzer som ger en intensiv solkysst färg. Den smälter fint på huden och ger ett naturligt resultat. Dessutom doftar den kokos.. mums! 🙂 Priset ligger på 450kr.

Eye-Conic Multi Finish Eyeshadow Palette är en ögonskuggspalett med rosa och och guldiga toner. Skuggorna har fyra olika finishes som är inspirerade av high fashion-textiler. Paletten är en limited edition och priset ligger på 485kr.

Finish Line Coconut Finishing Powder återfuktar och smälter snabbt på huden. Pudret är finkornigt, lätt och jämnar ut och låser fast sminket. Baserat på kokosnöt och kakaosmör för återfuktning. Priset ligger på 410kr.

Dew Drops Coconut Gel Highlighter Fantasy innehåller huvudingrediensen koksnöt som återfuktar huden. Denna limited edition dew drop har en gyllene rosa nyans och ger lyster till huden. Går att använda ensam eller att mixa tillsammans med foundation. Priset ligger på 410kr.

Den vita flaskan innehåller Coconut Primer som är en av Marc Jacobs kultfavoriter. Den håller sminket på plats hela dagen, är återfuktande och innehåller… kokos 😉 Priset ligger på 400kr.

LOADING..