Få sminket att hålla i sommarvärmen!

Inlägget innehåller en annonslänk

Halloj! Hur mår ni? 🙂 Vet ni, enda sedan jag skrev det här inlägget med nyfunna favoriter, så har jag tänkt på att jag glömde skriva om en produkt. Urban Decays All Nighter Setting Spray är en produkt jag inte klara mig utan nu för tiden. Jag använder den v a r j e dag. Och vad gör den då? Jo, den gör att sminket sitter! Nu när det är varmt om dagarna, man svettas osv. så har sminket en tendens att ”smälta bort” under dagen. För att undvika det så sprejar jag den här över hela ansiktet på morgonen innan jag lämnar hemmet. Jag sminkar mig alltså som vanligt och avslutar sedan med denna. Det är som att hela makeupen blir vattenfast. I love it! Bästa jag testat.

Du hittar den hos Kicks och Åhléns.

Det finns även en variant som heter Pollution Protection, som alltså skyddar mot luftföroreningar. Har inte testat den än men den får det nog bli när min vanliga all nighter tar slut… för det kommer den att göra.

Kram på er!

 

  1. Låter perfekt för mig som jobbar i hemtjänsten. Kan bli VÄLDIGT varmt när man duschar dom gamla.
    Ska man spraya den innan mascara eller den funkar ovanpå det också?

    1. Funkar både innan och efter! 🙂 men för säkerhetsskull skulle ja spreja efter när det kommer till mascara. Det går att applicera mer under dagen också om man önskar och vill ha en uppfräschande känsla 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..