Jeffree Star hos Oletkaunis

 

För någon vecka sedan så öppnade den finska skönhetsbutiken Oletkaunis upp sina dörrar för Sverige! Oletkaunis drivs av en grupp finska skönhetsentusiaster som tyckte att det var svårt att hitta vissa makeup-märken på den nordiska marknaden. Ett av dom var Jeffree Star cosmetics – som dom nu säljer i shoppen. Låt oss ta en titt på nya kollektionen Love Sick som finns i butiken.

Velour Liquid Lipstick Mini Red & Pink Bundle – innehåller 8 minisar av populära Velour Liquid Lipstick i röda och rosa toner. Jag tycker att dessa är ganska rinniga i konsistensen, har ju testat några av dem i full size tidigare. Jag föredrar själv liquid lipsticks som är lite krämiga. Dock har dom en väldigt bra täckning och färgen sitter bra. Bra kit om man vill testa flera färger. Priset ligger på 550kr och du hittar boxen här.

Doll Parts, Calabasas, Wifey, Watermelon Soda, Anna Nicole, Prom Night, RedRum och Unicorn Blood. Calabasas är min favorit sedan tidigare.

Osäker på om denna ingår i kollektionen. Det är iaf en ny palett innehållandes 6 st Skin Frost. Den påminner mig om Anastasia Beverly Hills highlight-paletter i utförandet.

King Tut och Dark Horse finns sedan tidigare som singlar medan Sarcophagus, Legendary, Giza och Liberace är helt nya färger. Tycker den är värd att köpa om man är sugen på att testa JS omtalade highlighters. Singlarna ligger på 329kr och är ganska stora så det tar en evighet att göra slut på. Priset ligger på denna palett är 495kr och du  får chans att testa fler färger. Du hittar den här.

I kollektionen ingår iaf 3 nya Velour Liquid Lipsticks i full size som ligger på 215kr styck. Ingen av dessa färger passar tyvärr mig så bra.

Problematic, Self Control, Romeo & Restraints

Tre nya Lip Ammunitions i färgerna Androgyny, Calabasas och Sinister. Priset ligger på 215kr styck även för dom.

De här var helt klart mina färger. Snygga!

Och sist ut har vi tre nya Velour Lip Scrubs i smakerna Candy Necklace, Chocolate covered Strawberry och Cherry Soda. Priset ligger på 135kr styck.

Alla tre doftar väldigt sött (sockerskrubb) och ganska syntetiskt. Jag är inget fan av sockerskrubbar över lag, tycker inte dom ger så mycket. Men om jag ska välja en så blir det Candy Necklace.

Sugen på att testa något? 🙂

LOADING..