Vårnyheter från Milani

Inlägget innehåller annonslänkar

Våren lyser med sin frånvaro, men inte på skönhetsfronten! Företagen pumpar ut vårnyheter och det ger lite glädje i den grå vardagen. Håller ni inte med? 🙂

Milani har släppt en hel del nytt. Väldigt fina saker faktiskt. Låt oss ta en titt!

Hypnotic Lights Powder Highlighter hade jag sett på nätet innan den kom till Sverige, så den var jag peppad på att prova. Den är ljust persikofärgad med lite holografiskt guldskimmer i. Så fin och helt vegansk också!

Du hittar den för 229kr HÄR (Lyko).

Jag har förresten swatchat alla produkterna lite längre ned 🙂

Jag gillar ju Milanis Stay Put Brow Pomade (den i burk) och nu har dom tagit fram en penna i samma serie. Det är alltså en pomade fast i pennform. Spännande!

Jag har färgen Medium Brown och den är något varmare i tonen än jag normalt använder, däremot gillar jag den krämiga konsistensen och att den verkar sitta bra.

Priset ligger på 129kr och det finns fyra färger, som alla är veganska. Du hittar dom HÄR (Lyko).

Sen har vi ett korrigeringshjul som jag brukar kalla det. Milani Conceal + Perfect All-in-one Concealer Kit finns i 5 olika utföranden, ljusa till mörka kombinationer plus den här.

Den gröna nyansen hjälper till att neutralisera rodnader. Jag brukar köra på grönt eller gult beroende på hur rött det är. Den orangea och persikofärgade hjälper till att neutralisera blått och mörka ringar.

Med andra ord, en väldigt bra produkt att ha ifall man vaknar upp med en finne i pannan eller mörka ringar under ögonen! 🙂 Priset ligger på 249kr och du hittar den HÄR (Lyko)

Milani har också släppt en hel del nya läpprodukter. Bland annat Stellar Light Holographic Lip Gloss som kommer i 6 färger och gnistrar som attan! Sen kommer populära Amore nu i glossigt utförande – Amore Shine Liquid Lip Color där det finns 12 färger.

Priset ligger på 155kr styck och du hittar dom HÄR och HÄR (Lyko).

Så fint! Holografiska produkter (som glittrar i olika färger beroende på ljus) fångar alltid mitt intresse lite extra. Jag klär inte jättebra i den här färgen om jag bara applicerar den som den är, så istället toppar jag den ovanpå någon annan läppfärg 🙂

Och sist ut har vi nya Keep it Full Nourishing Lip Plumper som kommer i 9 färger. Dessa har en plumpande effekt men de känns mer kylande på läppande än stickande, tycker jag. Väldigt sköna på, dessa kan nog bli en favorit i sommar!

Kostar 155kr styck och du hittar dom HÄR (Lyko).

Här ser ni swatches på läppfärgerna + highlighern.

LOADING..