David Beckham lanserar skönhetsprodukter..

 

..för män! 

David Beckham gick här om dagen ut med att han inom kort lanserar ett eget grooming-märke tillsammans med L´Oréal. Märket, som heter House 99 har fått sitt namn från årtalet då han gifte sig med Victoria, året då deras son Brooklyn föddes och året då Manchester United vann 3 pokaler. Lite gulligt med tanken bakom namnet tycker jag 🙂

David – ”I created House 99 to give people the inspiration as well as the right products to experiment and feel completely at home doing so. House 99 is here to support men, to give them the tools they need to create whatever look they are going for.”

House 99 kommer börja med 21 produkter där man hittar allt från hudvård till hårvård och grooming-produkter som mjukgörande kräm för tatueringar och skäggolja.

Man börjar lansera exklusivt hos Harvey Nichols (i England) den 1 februari, och från och med den 1 mars kommer man hitta märket i 19 länder. Tyvärr vet jag inte vilken prissklass produkterna kommer ligga på, och inte heller om de kommer till Sverige.

Vad tror ni, blir House 99 en hitt eller diss? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..