Winter Queen

Inlägget innehåller en köplänk

Jag hittade en favorit i årets vinterkollektion från Sephora. Denna palett heter Winter Queen och innehåller 1 bronzer, 2 rouger och 1 highlighter.

Paletten är liten och lätt att ha med sig så den fick hänga med på resan upp till Sundsvall! Bronzern, är lite för kall för att ja ska vilja använda den som just bronzer, men för contour är det en perfekt färg för mig som blir väldigt ljus på vintern.

Rouget till vänster påminner väldigt mycket om Nars populära orgasm, alltså lite persikofärgat med gulskimmer. Jag faller alltid för den färgen på rouge! Nån fler?

Här har jag applicerat highlighter, rouge och contour. Fint va? 🙂

Eftersom denna palett hörde till vinterkollektionen så är jag osäker på om den går att köpa i butik fortfarande men jag såg att den är nedsatt online just nu. Du hittar den HÄR för ynka 105kr. Tips! 🙂

  1. Åh vilken fin palett, och det blev snyggt på dig. Blir sugen på att köpa den :).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..