Julkalender 2017 – Lucka 7

Lucka 7

I dagens lucka hittar vi ett kit med smink från Wet n Wild! Några bästsäljare och några nyheter 🙂 I kittet hittar vi följande produkter:

Lash Renegade Mascara (adlink)
Megalast Liquid Catsuit (adlink)
Color Icon 10-pan eyeshadow palette Bare Necessities (adlink)
Cover All Concealer Palette (adlink)
MegaGlo Makeup Stick Highlighter (adlink)
Eyeshadow brush medium (adlink)

Värde ca 440kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit 🙂

Lycka till!

Grattis Anna L, du har ett mail från mig 🙂

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 1. Jag skulle vilja vinna detta sminkset då jag är utbildad stylist, har ett stort intresse för smink men har efter studenten inte haft ett enda öre över för mer än en mascara i halvåret. Det här hade verkligen gett mig en boost inför jul och nyår!

 2. Tomten har slutat komma till mig så min önskelista är det bäst att skicka in till julkalendrar istället. Smink står alltid på listan…

 3. Jag älskar Wet n wild smink. Har inte haft råd att köpa något nytt smink det senaste året så skulle verkligen vilja ha en uppdatering av sminkförrådet 😍

 4. Det hade varit väldigt roligt att vinna så mycket fint! Paletten har jag kollat in innan för jag tycker den ser så fin ut. Älskar smink! Och jag hade blivit så GLAD!!!

 5. Viss ekonomiska begränsningar finns när man är student och mina pengar hamna tyvärr inte på nytt smink, så att vinna detta vore kanon 🙂

 6. Min sminkväska består av en mascara och ett puder. Så skulle verkligen behöva fylla på den inför jul och nyår!

 7. Det är oerhört sällan jag använder smink, vilket nog beror på att min necessär mest består av tomma produkter, och likaså min plånbok ;). Men jag gillar att göra mig fin, man blir lite piggare av det, något som verkligen behövs så här års.

 8. Lite nytt smink är jag verkligen i behov av! Min mascara och Liquid Lipstick som jag använder mig av ofta (nästan dagligen) tog slut för länge sedan men pga ekonomin så har jag inte råd att gå och köpa nytt smink dessvärre. Så detta skulle vara perfekt!

 9. Mina ögon är så trötta, av för lite sömn och ålder nötta.. Lite fint nytt smink livar dagen upp, jag kanske kommer likna en tupp 😄😘

 10. Mina ögon är så trötta.. av för lite sömn och ålder nötta. Lite nytt fint smink skulle liva upp, jag kanske kommer likna en tupp 😄😘

 11. Jag har varit sjukskriven ett tag och jag känner
  att mitt bleka,glåmiga ansikte behöver färg, nytt smink inspirerar
  och ny inspiration och ett glatt välmejkat ansikte behöver jag verkligen inför nästa år.

 12. Har två pojkar med mindre än 2
  År mellan. Den yngsta är snart 10 månader. Jag har under den tiden och fortfarande varit dålig på att ta hand om mig själv. Men det är något jg vill ändra på, har gått ner 10kg och nu behöver jag påfyllning av smink! Hejja Hejja. ✊🏼

 13. Vill ju vara generös i dessa tider så om jag har turen så delar jag med mig till min kära dotter som nu blir tonåring och intresset av smink har ökat något enormt 🙂 Hon skulle bli själaglad för det här!!

 14. Jag vill vinna för att mitt trötta ansikte behöver färg och lyster …Behöver lysas upp och visa vem jag egentligen är,,,Synas…..Le och glänsa…

 15. Detta vore toppen att vinna! Gillar att göra olika sminknigar men eftersom jag är student har jag inte råd att köpa nytt smink så ofta och nu börjar det verkligen bli dags att fylla på sminkväskan
  Hoppas på vinst!

 16. Min sminkväska behöver verkligen rensas ut och förnyas. För gammalt smink kan ju ge upphov till allergier och liknande. Så skulle vara jätteroligt att få vinna detta fina sminkset och vara snygg och fin till alla helger som ligger framför oss!

 17. Nu på vintern känner jag mig rätt så grå, med ett sminkkit från wet n wild jag lite mera färg i ansiktet skulle få.

 18. Åååh så mycket fint! Som.småbarnsmamma till två små flickor på 2 och 4 år är nytt smink inget jag unnar mig allför ofta, har alltid tyckt det varit jätteroligt men nu är det såklart mycket annat som kommer först på listan. Skulle vara fantastiskt roligt att få vinna och uppdatera necessären! Och äntligen slänga den där mascaran som är ett år gammal men som jag varje dag tänker att äsch lite till går att gräva ur 😛

 19. Oh! Om jag kunde vinna denna lyx. Som sjukpensionär räcker inte pengarna så långt. Vore härligt att piffa till sig lite mer i ansiktet.

 20. Det vore så kul att få vinna då jag älskar smink men med två små barn så prioriteras saker till dem än till mig själv. För mig är det viktigare att dom har bra saker än att unna mig själv något. Därför skulle jag bli superglad att få vinna något nytt till mig själv! 🙂

 21. När man börjat använda babyolja som återfuktare till ansiktet , vaselin på läpparna och en halvt intorkad mascara är det nog på tiden att denna annars så skönhetsintresserade småbarnsmorsa börjar skärpa till sig haha . Det vore så roligt att vinna detta

 22. Perfekta kitet att ge till min kusin i jul! Hon har precis börjat upptäcka och intressera sig för sminkets oändliga värld. Skulle bli överlycklig över detta!!

 23. Perfekta presenten till mina två tonårsdöttrar…. så de kunde experimentera med sitt egna smink istället för mitt….. jag blir inte så glad när det finns rester av annan ögonskugga på min borste än den jag tänkt ha

 24. Den perfekta tiden för lite mera färg och glamour. Huden är både blek och glåmig och läpparna färglösa, så nu behöver jag Hjälp.
  God Jul!

 25. När man är 34 år och singel
  behöver man all hjälp man kan få
  Det räcker ej alltid att bara vara med på mingel
  så denna vinst jag hoppas på

 26. Hej hej!
  Hoppas vinna till min söta särbo i julklapp.
  Hon är sjukpensionär och kämpar mot ångest och deprepresion var eviga dag. Dessutom fostrar hon en tonårsson, vilket inte alltid är det lättaste!

 27. ..för det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag..
  Just precis så, 43 år har passerat och glad i smink som jag är vill jag gärna vara med tävla . 🙂

 28. Min dotter börjar gymnasiet till hösten och har konsaterat hon inte ens har ett år på sig att lära sig göra rätt vid sminkningen.. 🙂
  Hon är rolig och så vacker 🙂 <3
  Hon önskar sig smink av Tomten och när man är mamma som blivit kass på att sminka sig nu när man liksom inte är 18år längre…jag är lite ställd.. 🙂
  Detär en djungel därute !Detta vore en toppehärlig julklapp <3
  Ha en fortsatt fin dag,
  kram 🙂

 29. Denna vore toppen då jag är dålig på att unna mig själv saker, speciellt lite bättre smink. Nu i juletider hade det varit ännu mer toppen 🙂

 30. Vilken härlig vinst med så många olika produkter! Jag skulle bli toppenglad om jag vann. Länge sen jag använde något från wet n wild men det syns att de verkligen är på framfart!

 31. 26 år med acne sedan alltid. Det roligaste i mitt liv är faktiskt inte att köpa smink, för jag blir allt för ofta varse om att det inte funkar bra alls med min hy. Dock älskar jag smink, men det är aldrig kul att behöva lägga pengar det när man aldrig vet vad som funkar. Kram

 32. Sjukskriven sedan tre år
  Det sätter sina spår
  Huden är trött, lite sliten och nött
  Så smink vore härligt att vinna
  tycker en vintergrå kvinna!

 33. Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och har utmanat min ångest som jag plågats av sedan 12 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag är värd en liten present 🎁 Och med lite smink så blir det lättare att ta mig utanför lägenheten och erövra välden 🌍

 34. Wihooo! Som en påse smågodis där man vill ha allt på samma gång!! Vill vara vacker både till vardag och fest, det blir guldkant i tillvaron! Håller tummarna!

 35. Efter en tuff plugghöst med mycket läsning, praktik på olika ställen och bilkörning dit. Ett par veckor med 17 mil i bil varje dag i regn mörker sen snö och halka så känner jag mig väl värd att vinna…

 36. Som student är det inte lätt att en peng få över till nytt smink, man försöker och spara och någon gång ibland har man råd med en maskara, med detta sett kan man uppgradera sitt smink och sin look 🙂

 37. gud vad snygga saker!! behöver ny smink till jobbet så det våre så fint vinst ! älskar fint smink och känna sig vackert

 38. Åh har precis varit på makeup kurs och fått lära mig hur jafjg kan göra en festlig sminkning. Nu fattas bara sminket, haha. Hoppas på vinst!

 39. Behöver nya smink och önskar nu vinna .Perfekt födelsedags present till mig som fyller år Annandagsjul

 40. Behöver nya smink att hoppas nu vinner .
  Perfekt födelsedags present till mig nu som fyller år Annandagsjul

 41. (Nästan) allt mitt smink tenderar att ta slut samtidigt tråkigt nog, både för mitt ansikte och min ekonomi… Med detta skulle jag inte behöva fylla på på ett bra tag!

 42. Det vore toppen att få vinna detta fantastiska kit. Har bestämt mig för att rensa ur mina gamla sminkväskor en gång för alla nu under juldagarna, och jag vet redan att en hel del kommer ryka då det ligger kvar en massa smink sedan innan min dotter föddes för 10 år sedan.

  Det vore därför underbart med lite nytt att fylla på sminkväskorna med, och utnyttja under 2018. Det är en investering som jag vet att jag verkligen skulle behöva och verkligen önskar mig. Extra kul med just dessa produkter, då jag inte provat på några produkter från Wet n Wild alls tidigare.

  Kram Sanna

 43. Har varit hemma hela veckan i förkyldning så vore så kul om man kunde få vinna detta super kit och få känna sig lite extra fräsch! Behövs verkligen nu efter denna tråkiga vecka av att bara ligga hemma <3 kram

 44. Som ny student efter flytt är ekonomin tuff just nu :/ nytt smink har tyvärr behövt prioriterats bort och det suger.. Skulle bli absolut överlycklig om jag vann, kan liksom inte beskriva med ord hur mycket det skulle betyda.

 45. Hade varit en väldigt rolig vinst då det är väldigt sällan jag tar mig råd till att köpa smink så har inget mer än ett par ”standard” grejer som jag använder för att fixa till mig när jag ska iväg, så hade verkligen önskat mig lite extra glow i vinter så jag kan piffa till mig lite extra 🙂

 46. Det är alltid kul att fylla på sitt sminkförråd med lite underbara produkter, speciellt nu till jul 🙂

 47. Att få ge detta härliga kit till min underbara dotter vore fantastiskt kul.
  Hon älskar smink, så detta skulle bli en väldigt uppskattad klapp till jul!

 48. Med detta fina set skulle jag se till att Fp lite mer glam i vardagen. Som sjuksköterska vårdar man andra och glömmer bort sig själv.

 49. Jag har nyligen hittat glädjen i att experimentera med smink och testa nya sätt att använda det på. Skulle vara superroligt att vinna detta finna set, så jag kan prova att sminka mig på flera nya sätt.

 50. Jag gillar verkligen Wet n wild eftersom de gör kvalitativt smink till låga priser och djurvänliga och därför finns med på PETAs lista. Det vore jättekul att vinna detta.

 51. Hej! Att vinna det här smink kittet hade varit jätte roligt! Behöver verkligen fylla på min smink väska. Har inte blivit så mycket inköp av smink på den senaste tiden eftersom besgränsat med pengar pga studier.

 52. Det lättaste hade helt enkelt varit ifall jag hade kunnat kommentera med en bild på mitt trötta ansikte då en bild säger mer än tusen ord 😉 Jag är vintertrött och om ingen förändring sker så kommer jag troligen att se ut som en zombie på julafton, vilket hade varit jättebra om vi i min familj satsade på teman varje jul och temat var apocalypsen denna jul. Skitbra idé men ingenting som resten av min familj godkänner så om jag inte kan gå som mig själv, d.v.s. en zombie så får jag väl med hjälp av härligt smink klä ut mig till en levande 😉

 53. Åh ni har lyckats få ihop ett kit som går helt i mina färger!! Mitt vintertrötta ansikte skulle bli så väldigt mycket piggare om Tomten kommer med denna underfina klapp till mig ❤🌲🌟🎅🎶

 54. Detta underbara kit behöver jag verkligen nu , eftersom mitt smink/bas håller på att ta slut
  Och jag har använt wet N wilds produkter förut och aldrig blivit besviken..
  En perfekt liten julklapp till mig själv 😊🌹
  Kram

 55. Jag vill vinna för det här är ju så mycket och så fint smink så jag blir alldeles till mig, tänk om man skulle ha den fantastiska turen att vinna allt detta, jag skulle bli så lycklig!

 56. Jag skulle vilja ge min bästis detta i julklapp. Hon har haft ett tufft år och skulle behöva skämmas bort lite extra. ❄️❤️

 57. Jag borde vinna för att få skina till nyår och jul,
  att se tråkig och dyster ut är inget kul,
  så ge mig färg och låt mig le,
  vilket jag gör om du mig detta ge

 58. Min spegelbild är en ömklig syn
  gråblek är jag och narig i hyn.
  Jag behöver en grundlig makeover,
  Wet´n Wild skulle trolla fram den skönhet som sover!

 59. Önskar verkligen att detta färgglada kit , blir mitt ! Skulle inte tveka , att få färga allt ”mitt bleka” !! Kanske kan dela med min dotter , om jag vinner detta ”livets gotter” !?

 60. Spegel, spegel på väggen där
  säg vem som vackrast i staden är
  Den svarar: ”I varje fall inte du
  du måste skaffa nytt smink, och det NU
  Wet’n Wilds produkter skulle göra susen
  boosta ditt utseende till tusen.”
  Om jag kunde vinna, så glad jag skulle bli
  Det lyxiga kittet vore pricken över i!

 61. Jantelag, släng dig i väggen är du snäll!
  För detta inlägg kan det hända att jag får skäll!
  För i Sverige passar det sig inte att säga att man är bra,
  men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!
  jag är mamma och väldans bra, så det så!
  Jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på!
  Förtjänar inte det att firas lite extra ibland, så säg?
  Som med fantastisk gåva från isastar till mig?

 62. Jag skulle vilja vinna det här som julklapp till min underbara fru för att hon är världens bästa mamma och maka.

 63. Har testat några produkter från Wet n’ wild, och har blivit positivt överraskad!
  Hade varit helt otroligt kul med massa nytt, bra smink!
  Och helt sjukt så tråkig jag är, köper alltid exakt samma grejer och sminkar mig likadant varje dag.
  Låt gå på vardagarna på jobbet, för då finns inte riktigt tid för variation och nytänk.
  Men det är såå tråkigt när jag ska ut tex, DÅ vill jag se lite festligare och mer välmakead ut..
  HOPPAS verkligen på detta paket!

 64. Jag vill detta jättegärna vinna!
  Tänk att till julenl få bli en ”ny kvinna”!
  Så se upp där alla singlar
  när jag på krogen minglar!

 65. som ensamstående mamma har man varken råd eller tid att shoppa smink. detta hade suttit perfekt då sminket jag äger nu är snart 3 år gammalt

 66. Jag har ingen klapp till min fru,
  det vore bra att få det löst nu.
  Hon är vacker som en dag även utan smink,
  men jag tror att jag förstått hennes vink.
  Hon klagar på att sminket är kass,
  och att inget av det passar hennes nyårs-stass.
  Klart att hon ska få ett riktigt fint paket,
  för hon är det bästa jag vet!

 67. Jag fyller år imorgon!
  28 år!
  Hipp hipp hurra!

  Det firar jag med tandvärk, magsjuka barn och hemtenta:/
  Nytt smink har jag tänkt unna mig länge, men har inte blivit av att jag prioriterat mig själv mitt i allt annat, så skulle verkligen uppskatta en oväntad uppvaktning.<3

  Så denna vinst skulle verkligen sätta guldkant på min förövrigt ganska tråkiga födelsedag imorgon. Håller tummarna <3

 68. åh vilka fina produkter!! Jag hade velat vinna för att jag förtjänar att få lite nytt i sminklådan då jag ofta kanske inte prioriterar att köpa saker till mig själv i första hand.

 69. Åh jag har faktiskt inte testat detta märket av smink. Har inte råd att ha sånt smink. Hade jättegärna testat! Håller tummarna!

 70. Vilken fin tävling. Jag behöver uppdatera min sminkväska med nytt fräscht smink ❤️Jag är väldigt nyfiken på att testa dessa sminkprodukter. Hoppas dom kommer hem till just mej för då blir jag en väldans glad tjej 🤗 Kram Madelene

 71. Jag kommer inte ihåg senaste gången jag kunde unna mig smink, tyvärr är det så dyrt. Jag som alla andra tjejer tycker det är väldigt kul att prova nytt smink och utforska men har som sagt inte riktigt råd med det. Hade blivit superglad!

 72. Det är alltid roligt att testa nya produkter! Jag skulle ge bort några produkter till familj/vänner i julklapp, men även behålla lite själv. 🙂

 73. Vill vinna snyggt kit till min dotter så hon slipper ta mitt smink hela tiden 😡Är så trött på att leta efter min mascara och ögonskuggor i hennes rum på mornarna när man har bråttom.

 74. Är lite småkär i dina tävlingar måste jag säga. Smink överallt, I love it!
  Precis som i tidigare luckor vill jag vinna den här också.

  Insåg förresten att jag nyss råkade kommentera luckas 5 tävling. Jag menade det jag skrev där till den här!
  Kopierar och klistrar in för säkerhetens skull:

  ”Färgerna. Herregud. Jag upprepar: FÄRGERNA!
  Jag vill inte bara ha, jag behöver färg. Och det är dags att byta ut det gamla mot det nya sminket. Ska det bli mitt nyårslöfte kanske?
  Aja, det kommer inte bli av om jag inte vinner dessa eller får något liknande i julklapp.”

  Syftar givetsvis på ögonskuggorna. Den rosa och orangea är precis i min smak!

 75. Mitt nyårslöfte är att jag ska börja vara fin till vardags också då jag känner mig mycket piggare när jag ser fräsch och fin ut. Hade haft så stor nytta av denna vinst nu.

 76. Med en fjortonåring under samma tak har mystiska saker hänt med delar av mitt sminkutbud….någon använder, smular och testar sig fram med mina saker. Skulle vara trevligt med lite nytt och som bara blir mitt. Tack

 77. Vilket underbart set
  skulle kännas helt rätt
  när jag mina ögon vill skugga till
  för festlig look när jag vill
  med vackra nyanser kan jag
  sminka mig med behag
  Precis vad jag behöver
  få chans att täcka över
  lite trött i adventstid men
  men ändå känna mig fin igen
  Mörkar ringar trollas bort
  och jag får första hjälpen fort
  avslutningar, lucia och basar
  mamman har inte så många timmar kvar
  och det syns minsann det
  behöver Wet n Wilds hemlighet

 78. Skulle verkligrn bli jätteglad om ajag vann då mitt smink börjar ta slut. eftersom jag måste ha råd med julklappar så har jag inte rikigt råd att köpa nytt.

 79. Det skulle vara roligt att få vinna detta fina sminkset! Vem vill inte vara julfin till jul och snygg/sexy till nyår? Tis the season to be jolly.. 😉

 80. Jag vaknar tidigt varje dag, står framför spegeln och söker mitt ”jag”. Jag saknar lite färg och form, jag vill ta världen med storm!

  Isabelle jag tror du har lösningen! Speciellt med den där coverall-ringen! Ett smink-kit är precis vad jag önskar mig! Med det får jag nog fram min inre tjej! 😀

 81. Skulle gärna vinna detta kit
  Och få lite mer färg i ansiktet än vitt
  Det gör nog susen för mitt humör
  Vinter och mörker mig så glåmig gör

 82. Att kunna unna sig något sådant här lyxigt hade varit underbart ! Unnar mig sällan nytt smink utan kör på det jag kört på jämt, kul att få testa något nytt!

 83. Smink sägs ju vara en färskvara……….därför använder jag i stort sett bara min mascara. Vågar inte kika på utgångsdatumet på de produkter jag har i sminkväskan. Om jag vann detta fina kit skulle det mesta åka i papperskorgen av mitt gamla smink. Skulle då vara kul att börja sminka mig igen.

 84. Wet n Wild är ”cruelty free” vilket är ett stort plus då jag endast använder smink som är det! Inte nog med detta så tilltalar hela detta kit mig, särskilt paletten med ögonskuggor som är precis i de färger som jag brukar och vill använda, och som passar mig och min stil. Jag äger bara några få ögonskuggor som jag oftast använder så denna palett skulle verkligen vara en lyx att få äga och testa!

 85. Idag var svaret enkelt: den där mascaran TALAR TILL MIG ! För att jag ska gå igång ordentligt och gå med på att byta sminkmärke från någon av mina favoriter krävs det en hel del ansträngning från det nya märkets sida. Både när det gäller kvalitet men kanske framför allt när det kommer till det estetiska. Här har man verkligen lyckats… jag är kär!!

 86. Idag var svaret enkelt: den där mascaran TALAR TILL MIG ! För att jag ska gå igång ordentligt och gå med på att byta sminkmärke från någon av mina favoriter krävs det en hel del ansträngning från det nya märkets sida. Både när det gäller kvalitet men kanske framför allt när det kommer till det estetiska. Här har man verkligen lyckats… jag är kär!!

 87. Skulle bli fantastisk glad om jag vann, kommer att fira jul ensam i år och i och med det förväntar jag mig inga julklappar. Denna supervinst skulle rädda min jul! Jag älskar dessutom att prova nytt smink som jag inte känner till sen tidigare <3

 88. Jag slutade sminka mig för x antal år sedan, och har nu kommit till en punkt då jag känner mig allmänt sliten och låg. Kanske kan ett uppiggat yttre smitta av sig på insidan också? Vinner jag så kan jag ju få svar på den frågan…

 89. 💖Till min dotter jag detta vill vinna, så att hon under granen detta kan finna. 💖
  Det skulle vara så kul om fick göra sig fin till jul.💖
  Lite färg på ögon och läppar samt lite glitter i hår, då blir hon finast enda fram till det nalkas ett nytt år.💖
  Glamour och glitter och ljuvliga fnitter 🤗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

 90. 💖Till min dotter jag detta vill vinna, så att hon under granen detta kan finna. 💖
  Det skulle vara så kul om fick göra sig fin till jul.💖
  Lite färg på ögon och läppar samt lite glitter i hår, då blir hon finast enda fram till det nalkas ett nytt år.💖
  Glamour och glitter och ljuvliga fnitter 🤗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..