Bakat skimmer, hiss eller diss?

 

 

Hola! Har ni sett att månadens DV-tidning har kommit? 🙂 Alltid lika härligt med mode och skönhetstips, speciellt när man kan ligga nerkrupen under en filt och snön yr utanför fönstret 🙂

Well, det var faktiskt inte det jag skulle skriva om, utan jag tänkte visa er den här highlightern från Urban Decay. Den är så kallad ”bakad”, den har alltså en upphöjd och rundad form som har pressats i en ugn.

När man bara tar av det översta lagret på en bakad produkt så kan den kännas väldigt torr och hård. Mitt tips är att skrapa lite på ytan (jag använde baksidan av min pensel) för då får man fram pudret.

Den här produkten är fin men har för stora glitterkorn för min smak. Över lag så har jag lite svårt för bakade produkter. Gillar ni det?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..