Nyheter från LUSH

 

Jag känner att jag ligger lite efter i produktnyheter. Eftersom köksrenoveringen drog ut på tiden och höll på i 3 veckor istället för 5 arbetsdagar så har produkter lastats på hög och jag har inte hunnit läsa på eller gå igenom allt. En kul grej som jag i alla fall hittade mitt i kaoset var ett pressutskick från LUSH.

LUSH är faktiskt ett ganska okänt märke för mig, jag har inte alls provat särskilt mycket från dem. Jag har dock varit sugen på att köpa deras sockerskrubb för läpparna som doftar typ popcorn, vet ni vilken jag menar? ..och de svarta tabletterna/pulvret som man borstar tänderna med. Dom har många roliga saker! 🙂

Jag fick iaf hem några söta badbomber som hör till årets Halloween-kollektion. Alltså katten är ju för kul! hehe. Mindre kul är att jag inte har något badkar 🙁 buhu!

Den doftar gott av björnbär och innehåller mjukgörande oljor.

LOADING..