Liquid Glow från Anastasia

17072017-IMG_0248
Tjohoo! Näst sista dagen avklarad. Imorgon efter jobbet går jag på SEMESTER! Alltså jag längtar sååå mycket 🙂 Redan imorgon efter jobbet sätter vi oss i bilen och kör upp till Sundsvall där hela min familj är samlad. Vi kommer spendera några dagar i vår sommarstuga som ligger ute på en ö och sen ta dagarna som dom kommer. Vädret ser inte ut att bli det bästa men man kan väl inte få allt.. eller just ja, vi drar till Grekland om en vecka, hehe 😉

Längtan blev ju inte heller mindre när Anastasia skickade mig denna härliga låda med nya glowprodukter.

17072017-IMG_0251
Liquid Glow är highlighter i flytande form och kommer i fyra nyanser. Dom har precis släppts i USA (kan dock inte se dom på anastasias hemsida än) men borde komma till Sverige inom kort.
17072017-IMG_0256
Otroligt fina! Jag använder dock inte krämiga produkter så mycket. Min erfarenhet är att dom brukar kunna bli ojämna eftersom dom torkar till och sätter sig innan man hinner blir klar med appliceringen. Dessa torkar dock inte så snabbt så kanske att det går bra ändå.

Gillar ni krämiga produkter eller föredrar ni puderform?

17072017-IMG_0270
Bronzed, Perla, Peach Fizz, Oyster

LOADING..