Resvänlig parfym på stift

30062017-IMG_9662
Märket Sabé Masson har utvecklats av Isabelle (snyggt namn 😉 ) Masson Mandonnaud, en fransk doftexpert. Hon startade sin karriär med ett litet parfymeri i Paris som sedan utvecklades till att bli kosmetikkedjan Sephora! År 1997 valde hon att sälja Sephora och istället började hon utveckla Sabé Masson.
30062017-IMG_9664
Jag har fått hem ett test av doften Swing Beauty som har noter av mysk, vanilj och mandarin.
30062017-IMG_9667
Det som är lite speciellt är att det inte är en vanlig parfym utan ett parfymstift. Stiftet innehåller förutom parfym, även mangosmör och tamanuolja som vårdar och mjukgör. Doften är inte för stark (endast 10% parfym) och det innehåller varken parabener eller alkohol.

Fördelen med parfym på stift istället för flaska är att du t.ex. kan ha det med på flygresan utan problem! Smart tycker jag 🙂

30062017-IMG_9670
Kostar 249kr styck och det finns 16 olika dofter och designer att välja bland. Går att köpa på bl.a. Åhléns och Apoteket AB.

  1. God afton,
    Tack för ett spännande tips! Har aldrig använt stift tidigare men har nu beställt La Reine Soleil, kan vara kul att testa
    något helt nytt. 🙂
    Hälsningar, Christina

    1. Vad kul! Hoppas du gillar 🙂 jag har inte hunnit dofta på de andra än men tänkte kila in på Åhlens eller Apoteket och göra det. Väldigt smidigt att ha med i väskan liksom 🙂 kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..