Dagens vill ha

ud-naked-heat-palette
Nån fler än jag som är sugen på Urban Decays nya palett Naked Heat?! Paletten släpptes nyligen i USA och jag har tyvärr ingen aning om när den kommer till Sverige men så snart den är här ska jag försöka få tag i en! 🙂 Känns som en perfekt palett för både vardags och kvällslooker.

Nu ska jag ut på en löptur i det fina vädret. Kram på er! ♥

  1. Elsa skriver:

    Hej, jag undrade bara ifall du skulle vilja göra ett inlägg där du tipsar om några bra mascaror som ger långa och fina fransar. Det skulle varit så hjälpsamt då jag är på jakt efter en ny mascara!
    Kram på dig 🙂

    1. Hej Elsa, självklart! 🙂 Jag påbörjade ett stort mascara-test men slutförde det aldrig.. får ta tag i det igen 😀 Kram!

  2. Så fina färger, vill också ha den!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..