I annonssamarbete med SWISS CLINIC

Professionell behandling hemma!

26022017-IMG_9078
I samarbete med Swiss Clinic har jag under en tid testat hudbehandlingen Skin Renewal. Det är en behandling med anti-age-effekt som ger klinikresultat.. och du gör den hemma helt själv! 🙂

Jag försöker ju att bli bättre på att ta hand om min hud så när jag fick förfrågan om att testa dessa produkter så tvekade jag inte en sekund. Det känns väldigt lyxigt och smidigt att kunna göra en sån här behandling hemma. Efter att nu ha testat produkterna ett tag så upplever jag att min hud känns både friskare och jämnare i tonen 🙂

26022017-IMG_8994
Swiss Skin Roller har 540 st små nålar i kirurgiskt stål som gör mikroskopiska hål i överhuden och på så sätt lurar du huden att den har fått en skada. Huden kommer då att börja producera kollagen och huden förnyas.
swissclinic
Man kan välja mellan nålar som är 0,2 eller 0,5 mm, jag använder det förstnämnda. Jag var faktiskt lite rädd att det skulle göra ont, men helt ärligt, det känns knappt 🙂 Huden kan dock bli lite röd efter behandlingen så det rekommenderas att man gör den på kvällen och låter huden vila över natten.

ps. Gör heller inte samma misstag som mig, träna efter behandlingen. Det bränner som attan då, haha!

swissclinic2
Man rullar först skin rollern fram och tillbaka på ren hud i ca 3-5 minuter i olika riktningar och därefter smörjer man direkt med Rejuvenating Serum.

Förutom att huden förnyas av nålarna så kan den dessutom absorbera mer än 300% mer av serumet. De aktiva ingredienserna kan tack vare de små hålen arbeta på djupet och stärka hudens läkning, så att ny frisk hud bildas.

swiss clinic rejuvenating2
Serumet innehåller bl.a. betaglukan, vitamin E och hydroxyprolisilane C N som hjälper till att stimulera hudens naturliga kollagenbildning.
swiss
Efter behandlingen är det viktigt att man rengör skin rollern. 
swiss roller
Swiss Clinic har en antiseptisk spray som man kan använda till rollern men även till händerna. Jag har sedan tidigare alltid med en sån här i handväskan. Den är smidig och doftar fräsch dvs. inte starkt av alkohol.
swiss clinic spray
26022017-IMG_9082
Jag har faktiskt fått en rabattkod att dela med mig till er läsare, så är ni sugna på att testa denna behandling så får ni hela 15% rabatt om ni uppger ”ENGQVIST15” vid ert köp 🙂

Klicka här för att komma direkt till produkten.

Kram på er! ♥

LOADING..