Slipp statiskt hår i vinter!

statiskt-har
Halsduk och långt hår är den värsta kombon under vintern. Jag avskyr när mitt hår bli statiskt och antingen står åt alla håll eller typ slickar sig efter kinderna. Mitt bästa knep att undvika detta är att spreja håret med sprejbalsam efter att jag tvättat håret med shampo + balsam. Sedan en frisör tipsade mig om det för flera år sedan så är mitt problem ur världen.

Min nya favorit kommer från O&M Original Minerals, ett australiensiskt märke och heter No Knott. Den hjälper alltså också till att reda ut tovor i håret och gör det lättare att borsta ut. Jag brukar spreja på lite i när som helst när håret känns torrt och flygigt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..