Happy Halloween!

halloweensmink
halloweensminkning
IMG_1300

Halloween-munkar från Dunkin Donuts.

IMG_1301

Jakob och Linda som hade gått helt all in med kläder och smink. Vi kände knappt igen henne först, så himla coolt! 😀

IMG_1304
IMG_1307
IMG_1309

Lindas kille Linus hade sminkat sig helt själv! 🙂

IMG_1311

Happy Halloween på er! Ska ni ut och festa ikväll? 🙂 Själv var jag på halloweenfest i torsdags med Colin Magazine och Bikbok och sen var jag på Out Of Office igår, så det blir en lugn kväll för mig.

I torsdags var Jakob och Vanessa här hemma hos mig innan festen. Jag sminkade Jakob med inspiration av Edward Scissorhand som ni kan se på bilderna här ovan. Jag själv körde en Frankenstein inspirerad look men när vi var klara (vi var sena till festen) så skulle vi kasta oss in i en taxi så därav dåliga bilder. Hann bara ta ett par snabba innan vi skulle rusa 🙂 Vanessa blev någon läskig vampyr som hon fixade helt på egen hand! 🙂

Nu ska jag däremot iväg och sminka två personer som ska på fest ikväll!

    1. isastar skriver:

      Så lite så, det var bara roligt! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..