bareMinerals Gen Nude Eyeshadow Palette Copper

Inlägget innehåller en annonslänk

22012019-IMG_2932

Puh! Jag har precis slagit mig ner i soffan 🙂 Thomas är borta på jobb ikväll och då blir jag alltid så effektiv. När jag kom hem drog jag fram alla lådor med skönhetsprodukter, sen började jag sortera och rensa. Så skönt när man är klar och det är ordning och reda!

Jag hade bland annat en låda med lite nytt från bareMinerals. En pressad rouge hade dock gått sönder så det var rosa damm överallt. Tyvärr gick den inte att rädda så den fick åka i soporna 🙁

En ny stjärna i min samling är däremot Gen Nude Eyeshadow Palette. Den innehåller sex ögonskuggor i naturliga nyanser i matt-, satin- och metallicfinish samt har en stor spegel i locket.

22012019-IMG_2939

Skuggorna är väldigt pigmenterade och innehåller mineralrika ingredienser samt gurkextrakt som lugnar och dämpar svullnad. Paletten finns i 4 olika utföranden, varav denna heter Copper. Fin, eller hur? Priser ligger normalt på 549kr styck men jag såg att den just nu är nedsatt till 440kr HÄR.

22012019-IMG_2944

Swatchat direkt på huden utan något underlag.

Nu ska jag ta en dusch och sen blir det sängen. Vi hörs imorgon! ♥

LOADING..

Färga ögonbrynen med iQ+Brow

Inlägget innehåller annonslänkar

21012019-IMG_2913

Hej! Hur var er måndag? 🙂 Min har varit helt ok, men det har varit väldigt kallt här i Stockholm idag. Det känns nästan kallare här när det är -10 än när det är -20 i Norrland. En fördel med att vara gravid på vintern är iaf att man inte fryser lika mycket 🙂

När jag kom hem från jobbet började jag gå igenom lite pressprover. Jag har varit sugen på att testa den här brynfärgen från iQ+Brow ända sedan Daisy Beauty Expot. Så vad tycker jag om den? Fortsätt nedåt så får du se! 🙂

21012019-IMG_2915

Det är alltså en permanent brynfärg som man inte behöver blanda, utan den är klar att applicera direkt. Jag färgar ju vanligtvis mina bryn med färg från RefectoCil (länk). Det är ett billigare alternativ men det är också fler steg. Där måste du blanda själv färgen med oxidant crème och du måste rengöra pensel, färgkopp osv. efteråt.

iQ+Brow har en inbyggd pensel och du skruvar upp önskad mängd med färg. Jag har testat färgen Medium Brown (länk).

iq brow before

Mitt bryn innan färgningen. Råkade missa att tvätta bort lite av dagens smink.

iq brow

Det är väldigt lätt att applicera färgen, den är inte för vattnig och inte för tjock. Min första tanke var dock att den kändes väldigt röd i tonen. Jag föredrar lite kallare färg på brynen. Jag lät färgen sitta i ca 5 minuter och sedan tog jag en makeup wipe och gnuggade bort överskottsfärgen.

iq brow after

Som jag misstänkte så blev färgen väldigt rödbrun. Det känns också som att mycket av färgen har satt sig på huden istället för på hårstråna. I verkligheten ser det lite bättre ut än på bild ändå. Det ser liksom lite ut som att jag fyllt i brynen med en torr skugga, om ni förstår hur jag menar?

Så.. kommer jag fortsätta med iQ+Brow eller gå tillbaka till RefectoCil? 

Jag kommer nog faktiskt gå tillbaka till RefectoCil, men det beror mest på färgen. Jag vill som sagt ha brynen kallare. Jag älskar dock idén med att färgen kommer så här direkt i en applikatorpenna, det gör hela färgningen så mycket enklare!

Är du sugen på att testa iQ+Brows Eyebrow Tint så finns den i tre nyanser – Light, Medium och Dark. Du hittar dom HÄR för 299kr styck.

Kram ♥

LOADING..

Spjälsäng

Inlägget innehåller en annonslänk

19012019-IMG_2880

Hej! ♥ Hoppas ni haft en fin helg och är taggade på en ny vecka imorgon. Det är jag! Förra veckan blev ju inte alls som planerat så nu hoppas jag att allt ska rulla på som vanligt.

Jag har glömt att visa er att vi har köpt minis första säng! 🙂 Det är en så kallad bedside crib som man har vid sin egen säng. Den ska alltså inte stå inne i detta rum utan i vårat sovrum, men den får stå här tills dess att mini tittar ut.

19012019-IMG_2895

Man kan höja och sänka benen så att den kommer i samma höjd som ens egen säng. Genom att fälla ner den ena långsidan så behöver man inte kliva upp på natten för att lägga ner barnet i sängen. Alla som jag pratat med säger att den är toppen! Som mamma behöver man liksom inte röra sig så mycket på natten, hehe. Sen har den hjul längst ned som man såklart kan låsa fast så att den inte rör sig. Man kan också skruva av dom ifall man inte vill ha dom på.

Ni hittar sängen HÄR.

19012019-IMG_2878

Madrassen och spjälsängsskyddet kommer från NG baby och är gjorda för denna typ av säng. När man fäller upp den andra långsidan så finns det en till del att sätta dit så att bebisen inte ligger mot ”gallret”.

Nu väntar jag bara på att få hem ett babynest som vi beställt på nätet. Tanken är att ha den i denna säng så att mini ligger mer omsluten. Bebisar vill ju gärna ha det så 🙂

Ha en fin kväll! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..