Knoppar

Inlägget innehåller en annonslänk

19012019-IMG_2870

Knopparna har kommit! 🙂 Jag tyckte ju att knopparna som kom med byrån till minis rum var rätt så tråkiga. Silvriga, men matta och platta. Därför bestämde jag mig för att byta dom med en gång.

19012019-IMG_2872
19012019-IMG_2873

Hittade dessa på nätet efter en del googlande. Fina va! 🙂 Vi valde att fortsätta köra på silver eftersom vi alltid haft silverdetaljer inne i detta rum. Passar också väldigt bra till det blå/grå, tycker jag.

19012019-IMG_2883

I de större lådorna ligger nu alla (hittills) inköpta saker och väntar. Vi har köpt lite filtar, handdukar och sängkläder. Den grå dumbo-nallen till höger köpte jag i Disneybutiken för några år sedan, då till min systers barn. Nu får mini ärva den 🙂 Den blå elefanten under jumbo var en av de första sakerna mini fick, och den fick jag av mina söta kollegor. Den kommer från Jellycat.

I den bruna lådan ligger en sängmobil från danska Konges Sløjd som jag längtar efter att få packa upp. Det känns så kul att få inreda med danska märken också eftersom mini faktiskt är halvdansk 🙂

19012019-IMG_2884

I de mindre, översta lådorna ligger alla kläder sorterade efter bodys, pyjamas, byxor och mössor/strumpor. Det är mormor (min mamma) som varit i farten och shoppat mest när det kommer till kläder 😉 Den här gröna bodyn är så fin! Ni hittar den HÄR.

7325853059535

Ha en härlig lördag allihopa!

LOADING..

Molton Brown Puritas

 

17122018-17122018-IMG_2304

Hej! Hur har er fredag varit? 🙂 Jag var tillbaka på jobbet idag. En kort jobbvecka, minst sagt. Vet inte hur många gånger jag tänkt att det är måndag idag, haha. Man blir helt dagvild när man varit hemma.

Tror det blir en ganska lugn helg för oss. Bättre att börja lite lugnt tänker jag. Jag är dock grymt sugen på godis just nu så jag ska försöka tvinga med Thomas på affären och handla lite 😉 sen blir det väl någon film här hemma ikväll.

Nu ska jag sluta tjata om sjukdom… men ni tvättar väl händerna extra noga nu i sjukdomstider?! Jag är jättenoga med det och ändå blev jag sjuk, haha 🙁 Jag köpte iaf en ny handtvål från favoritmärket Molton Brown sist när jag var i England. Den har legat i mitt lilla ”lager” här hemma men i förra veckan tog den gamla slut och denna goding fick åka fram. Den heter Puritas och doftar påsklilja och syren med en frisk fläkt av isländsk mossa. Väldigt fräsch! 🙂

17122018-17122018-IMG_2300

Brukar ni köpa dyr eller billig handtvål? Förr tyckte jag att det var tvål som tvål men sedan jag började med Molton Brown har jag svårt att gå över till något annat. Jag gillar att konsistensen är lite tjockare och att dom doftar SÅ gott. Sen sitter doften kvar längre än billiga tvålar tycker jag. Dom är också väldigt dryga så en flaska räcker i flera månader för oss.

Ha en fin fredagkväll så hörs vi imorgon! ♥

  1. Är väldigt noga med att tvätta händerna. Köper dessvärre inte någon dyr tvål ☹️ Har inte råd tyvärr men kan tänka mig den är fantastisk 🙏

    1. Jo, det är lite vardagslyx att ha en dyrare handtvål. Men som sagt, dom är också väldigt dryga så dom håller länge 🙂 Jag brukar dessutom passa på att köpa dom på taxfree för då får man dom billigare!

  2. Jag är väldigt noga med att tvätta händerna, och det går väldigt mycket tvål här hemma. Speciellt eftersom dottern tvättar lite väl mycket. Så tyvärr köps det billig tvål. Har inte direkt räknat på det, men tycker vi får köpa tvål hela tiden.

    1. Förstår! Jag tycker dock att billigare handtvålar är mer ”vattniga” och tar slut snabbare. Man behöver liksom mer tvål för att känna sig riktigt ren. Dom här från Molton Brown är så dryga att man inte behöver så mycket 🙂 Och som jag tipsade om nedan, jag brukar köpa mina på taxfree, då kommer man lite billigare undan 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

En update..

 

isastar-sjukhus

Hej på er! Hoppas ni mår bra ♥

Här kommer en liten update från sjukstugan. Jag trodde jag var på väg att bli bättre igår men huvudvärken vägrade ge med sig och allt eftersom dagen gick så gjorde min mage bara ondare. Den övre delen av magen krampade så fort jag satt eller ställde mig upp. Försökte ta en dusch men fick springa ut och lägga mig på soffan och härda igenom smärtan tills den lugnade sig. Alltså, jag är ju van att ha ont i magen (IBS) men när man är gravid blir man ju extra nojig plus att jag brukar inte ha huvudvärk samtidigt. Ringde till förlossningen (man ska ringa dit efter graviditetsvecka 22) bara för att lugna mig själv och rådfråga lite. Dom tyckte dock att jag skulle komma in och ta lite prover eftersom buksmärta och huvudvärk kan vara början på havandeskapsförgiftning.

På sjukhuset fick vi ta lite prover, lyssna på minis hjärtljud, kolla mitt blodtryck osv. Allt såg bra ut men urinprovet visade äggvita så dom ville ta fler blodprover för att vara på den säkra sidan. Det är jobbigt när man väl sitter där, är trött, mår dåligt och bara vill hem. Provsvar tar sån tid! Jag förstår att dom har mycket att göra, många att hjälpa osv. men det är ganska segt så jag brukar verkligen dra mig för att besöka sjukhus. Men som sagt, när man är gravid så tar man hellre det säkra för det osäkra så det känns ändå väldigt bra att vi åkte in. Alla läkare och sköterskor vi träffade på Karolinska var förresten SÅ gulliga och snälla!

Blodproverna var bra, men jag hade lite hög sänka vilket tyder på något virus samt att jag är uttorkad. Inte så konstigt, har ju inte haft matlust eller vågat äta/dricka så mycket av rädslan att behöva spy igen. Så jag blev beordrad att vila, äta och dricka massor.

Idag har jag fått i mig mer mat och druckit massor.. vätskeersättning, te, vatten och proviva (för magen) så nu börjar jag känna mig som en människa igen. Magen gör fortfarande lite ont men inte lika illa som igår, så det är på väg åt rätt håll nu. Peppar peppar! Duscha har jag också lyckats göra, hehe, så imorgon räknar jag med att vara fit for fight igen! 🙂

Kram! ♥

LOADING..