BUS – så gick det!

 

10062019-IMG_5149

Jag testade ju Ida Wargs nya brun utan sol tidigare i veckan men jag glömde visa er resultatet. Det är alltså en ny variant i mousse-form som heter instant och ger färg direkt.

10062019-IMG_5196

Så här ser moussen ut. Jag applicerade den med hjälp av handsken som också kommer från Ida Warg.

10062019-IMG_5198

Ni ser ju.. mina ben var i vitaste laget 🙂 Man ska inte peela kroppen innan men man ska duscha, så jag masserade in moussen över hela kroppen direkt efter att jag duschat.

idawargbus

Färgen blir inte så mörk först, men man ser en viss skillnad. Det riktiga resultatet syns några timmar senare, därför ska man också undvika ljusa, åtsittande kläder tills man duschat en gång. Man kan smörja in torra partier med hudkräm för att undvika fläckar. Jag smorde in mina knän och fotknölar, dock så lyckades det ändå bli fläckigt. Jag är verkligen en rookie på BUS. Jag får öva mer! 🙂 Färgen blev iaf fin och ser naturlig ut.

Ni hittar Ida Wargs BUS här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Espadrillos

13062019-IMG_5251
13062019-IMG_5246
13062019-IMG_5250

Alltså hur söta?! Jag kan nästan inte gå in i en klädbutik utan att komma ut med något till Tim. Till mitt försvar så fyndade jag dessa på rea för endast 60 spänn. Pappa T brukar ha espadrillos på sommaren och då kan ju inte bebis T vara sämre 😉

Idag ska jag och mina vänner ta en tur in till city. Dom ska också få barn så vi ska bland annat till NK och provköra barnvagnar. Har ni varit på NK’s barnavdelning? Dom har så mycket fint men jag ska försöka att inte köpa något idag. Hehe!

Kram på er ♥

 1. Anneli skriver:

  Men kära nån då! Det är något visst med barnskor… så himla söta.
  Tyvärr har mina barnbarn för stora fötter numera 🙂

  Trevlig helg!

  1. Jamen visst är det ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

2 nya favoriter

Inlägget innehåller annonslänkar.

13062019-IMG_5295

Halloj!

Jäklar vilket väder vi har idag. Regn, åska och blixtar, men imorgon kommer solen och värmen tillbaka 🙂 Jag kom på att jag har två nya favoriter i sminkväskan som jag inte visat er.

13062019-IMG_5282

Först har vi Nyx professional makeup Bare With Me Tinted Skin Veil. Jag fick ju med mig den från eventet jag var på förra veckan och den har redan blivit ett favorit. Den ger en lätt-medium täckning och smälter liksom på huden. Perfekt nu på sommaren när man inte vill ha så täckande.

13062019-IMG_5285

Jag använder färgen 03 natural soft beige. Priset ligger på 139 kr men jag såg att det är 25% rabatt på den HÄR just nu.

13062019-IMG_5287

13062019-IMG_5291

Min andra nyfunna favorit är denna Brow Gel från Bare Minerals. Färgen heter ”universal taupe” och passar alltså de flesta, blondiner som brunetter. Vid första blick tyckte jag att den såg lite för varm ut i färgen för att jag skulle gilla den, men den passar mig faktiskt väldigt bra. Den kommer tillsammans med en brynpensel. Anledningen till varför jag gillar den är för att den sitter bra under dagen men också för att den glider lätt över huden och därför är väldigt lätt att applicera. Det känns som att det går snabbare för mig att få till formen på brynen så som jag vill ha dom med denna 🙂

Den kostar normalt 395kr men de är 25% rabatt även på den just nu. Ni hittar den HÄR för endast 296kr.

 1. Annika skriver:

  Jag blev helpepp på Nyxen men hittade ingen bra färg på H&M. Ska kolla in Å som verkar ha fler nyanser i sortimentet.

  1. Kul! Det finns många nyanser så du borde kunna hitta nån som passar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..