Julklappstips från NudeStix

28112018-IMG_2013
28112018-IMG_2006

Jag såg att Sephora just nu har 20% rabatt på alla julsets, så där kan man passa på att fynda klappar men också fina sets till sig själv (!)

NudeStix har till exempel hel hel del fina boxar med olika innehåll. Allt ifrån deras populära highlightsticks till foundation och läppennor.

28112018-IMG_2010

Den här lådan innehåller 3 pennor i röda nyanser som går att använda på läppar och kinder. Se har den även 2 pennor med krämig ögonskugga, en ljus och en mörkare.

NudeStixs produkter ligger ganska högt i prisklass vanligtvis men nu kan man alltså passa på och göra riktiga fynd! 🙂

28112018-IMG_2018

Du vet väl förresten att man numera kan shoppa online hos Sephora.se om man inte bor i närheten av nån butik? 🙂

LOADING..

Julklappstips från ACO

 

15122018-IMG_2237

Godmorgon! Hur mår ni idag? 🙂 Jag mår toppen! Vi hade julfest med jobbet igår. Himla trist att gå på julbord när man är gravid egentligen, haha. Man får ju inte äta kallskuret, gravad lax, mjuka ostar osv. så för mig blev det typ köttbullar och potatis, sen en massa från efterrättsbordet på det, haha! Men det var trevlig i alla fall 🙂 Var supertrött när jag åkte hemåt redan vid 20-tiden sen somnade jag på soffan när vi skulle se julkalendern. Typiskt! Får titta om idag så jag och Thomas inte blir osynkade 🙂

Vi tittar faktiskt på 3 (!) julkalendrar. Den svenska på SVT men sen också de danska. Dom har egentligen flera men vi ser två. Tvillingerna og julemanden (tvillingarna och jultomten) och Theo og den magiske talisman (Theo och den magiska talismanen). Jag tycker faktiskt att dom danska julkalendrarna brukar vara bättre än de svenska. Det känns som dom är mer välgjorda och mer påkostade.

Men det var egentligen inte julkalendern jag ville prata om idag, utan det ni ser på bilden högst upp. Ett litet julklappstips från ACO. Jag fick hem deras nya dag- och nattkräm i ett pressutskick för några veckor sedan och har nu använt dom dagligen sedan dess. Måste säga att jag gillar dom jättemycket! Krämen går snabbt in i huden och gör den återfuktad (innehåller hyaluronsyra) och mjuk utan att kännas kladdig. Passar den med normal/kombinerad hy. Det bästa är att dom inte är så dyra heller. Dagkrämen ligger på 119kr och nattkrämen129kr hos Apotea. Så det får bli dagens tips från mig för er som fortfarande letar klappar 🙂

Nä, nu ska jag göra i ordning frukost! Thomas kommer strax kommer hem från gymmet. Bäst att passa på och maxa julmyset nu sista helgen innan vi skiljs åt för att fira jul på varsitt håll. Är förmodligen sista julen vi delar upp oss, nästa år firar vi alla tillsammans! ♥

Ha en fin lördag allihopa!

LOADING..

GlowPowder

 

28112018-IMG_1938

Glad Lucia! ..eller vad man säger 🙂 Ska ni fira Lucia på något sätt? Vi kommer inte göra det idag men vi pratade om att eventuellt besöka  Skansen till helgen, det är nämligen Luciafirande där både lördag och söndag.

Men nu till något annat som lyser upp i vintermörkret. Highlight! 😉 Glamglow har släppt en highlightpalett. Jag skrev lite kort om den när den lanserades i USA tidigare i år, men nu har den alltså kommit till Sverige.

28112018-IMG_1939

I GlowPowder Highlighter palette kommer tre pressade puderhighlighters som innehåller bland annat hyaluronsyra. Formulan är något krämig.

Priset ligger på 355kr och du hittar den hos Kicks.

28112018-IMG_1945
28112018-IMG_1943
28112018-IMG_1947

LOADING..