Weekend snaps yes!

Som om livet inte hade nån gräns på lyckan! Så kom solen! Alltså halleluja ! Kan jag nu slänga vinterjackan? Elle a… packa in den i en kartong o plocka upp om MÅNGA månader igen!! Pliiiiis!

Jag älskar när sommaren kommer. Äntligen! Men kan också bli helt sjukt stressad. Jag vill göra ALLT! Vill hinna med så mycket göttigt samtidigt som ju livet med kids, jobb, hushållet osv är lika mycket som innan. Jag vill gärna också addera saker såsom att sitta i solen med en kombucha o läsa bok, långa promenader, både soluppgång och solnedgång, middagar med vänner på balkongen, både simma, bada havet och mysjogga.. GAAH! Ida B Olsson ” longna ner där tös” hör jag mormor säga i himlen…..

Ja hon har ju helt rätt. Det är som med allt annat- prioritering. Jag måste prioritera och sedan också vara nöjd med de val jag gör. Inte hetsa runt o poff så är sommaren förbi och kvar blev en sliten Ida. Nej vet du va. Nu ska jag skriva ner allt jag behöver få gjort innan sommarlovet och stryka hälften, ta resten på volley och andas lite.

Men helgen var ändå lugn.. Hahah! Lördagen var ett skämt! Jag for som en tätting från 9:30. Det var match för båda barnen, kalas för båda barnen. Allt på olika tider som gick omlott. Hunken upptagen med annat så jag hade ett körschema nerskrivet för att komma ihåg alla hållpunkter. När klockan var 17:00 damp jag ner på balkongen med ett glas kombucha och andades en stund. DET var gött. Men ändå älskar jag att rodda med barnen. Älskar att vara behövd av dem för jag inser att snart är mamma inte lika kul att lyssna på =)

Fredagen myste vi ändå till det lite eftersom vi firade årsdag. Å söndagen gick vi på restaurang med extended family Leijon Hansson. Underbara människor som förgyller och förverkligar livet för oss!

Nu sitter jag på balkongen hemma och jobbar efter skogsbad och simning. Ska smattra så tangenterna sjunger och beta av massa möten. Älskar att jobba!

Ha en fin dag raring!

Kärlek i massvis.

Okej. Nu andas vi tillsammans. Jo nu. 3 djupa.

Fick såklart mys med kaffe på sängen i fredags. Sedan tog vi en go promenad i byn och köpte bröd innan jobb. 

Jag gjorde en supergod sallad! Kokt broccoli, stekte grönkål i olja, salt o chili samt sesamfrön, selleri hackad i slantar,blandsallad, riven parmesan, brände lite pistagenötter och strödde på några torkade tranbär. Ringlade över god olivolja över. Hade kyckling o vegetariskt alt till. Hunken sabrerade en flaska bubbel. Jag var inte så sugen på det så jag smuttade bara någon mun för att skåla med honom. En måste inte alltid om en inte vill. 

Innan lördagskaoset var jag i bassängen prick när dom öppnade 7:30. Brände av säsongens första pass och det gick helt ok! Har inte simmat på evigheter och då kan man inte vara för hård mot sig själv eller ha för höga förväntningar. Min baddräkt är från MPR Sportswear och mössan Ark.

Söndag morgon fick jag mors-dagsmys på sängen . Stella hade fixat dagen innan och Charlie som är morgonpigg kröp upp i sängen och gav mig sååå fina texter. Gud så man smälter!!

Stella hade ordnat ALLT detta själv! Mammas stora fina tjej!!!

Hunken gjorde frukost på sängen. Älskar! Jag äter nästan samma frulle varje dag. Havregryn, linfrö, solrosfrö, pumpakärnor o färska eller frysta bär med havre eller kokos-mjölk. 

Önskade mig en sak på mors dag- långcykel me Hunken. Det fick jag ! Wiii!! 58 km platt landsväg med Honom. ååååå” Lycka! Kläder från 8858 altitude. Cykel, skor, hjälp Specialized. Brillor Oakleys. 

Ninis o Sam. Bästa goaste !!! Känt varandra sen vi flyttade hit 2018 och blev kära direkt! Elle.. a .. våra gossar blev bästisar dag 1 i förskoleklass sen fick vi en så mycket bättre anledning att hänga. Lycka

Vi åt på Papas. Förrätt Sparris från Bjäre , hollandaise , löjrom och färska örter. SÅ GALET GOTT!

Varmrätten lika god- torskrygg med sandefjordsås, färskpotatis o smör! Jag var inte heller här sugen på vin men ville ha ett glas i sällskap. Vet ni vad jag gör för att dryga ut glaset och inte få i min för mycket alkohol? Jo jag späder ut med naturellt bubbelvatten. Jag tycker det funkar toppen. Någon kanske tycker det smakar illa. Men testa om du vill kanske? 

Min Hunk o ja. Herregud att han ä min….Tröja Lisa Yang. Brillor Loewes.