Outfits och helgplaner

Hallå gosetussisar!

Vilka dagar vi haft här i Båstad! Dom sa regn hela tiden men knappt inget kom. Lyckos oss! Jag hade ju några få goa damer att ha träningsdagar med på Hotel Skansen. Vi har yogat, ätit gott, kallbadat och tränat massvis! Nästan allt ute vilket var ren magi! Båstad i Maj är något speciellt. Likaså i september. Det är mina favoritmånader på hela året!

Även om jag fullkomligt älskar mitt jobb så behöver jag också paus att landa. Så i helgen känner jag att jag behöver nästan tvinga mig att återhämta mig lite. Har så mycket roligt jobb nu men känner mig lite sliten efter veckan. Så lata långa dagar med mysträning och god mat. Kanske ska jag pyssla lite hemma då vi målat om lite i hallen. Om jag får feeling. Annars kanske bara pilla naveln, läsa Sofies nya bok och mysa med de mina.

Jag blev kär i Sofies böcker redan vid första boken. Speciellt om den om Emma Sköld. En serie sådär lagom spännande för en fegis som jag. Nu fick jag idag den senaste som var skriven av henne. En uppföljare på serien om polisen Emma. Alltså SOM jag längtat! Förra boken lämnade mig sådär galen av förväntan!!!
Perfekt i helgen när jag behöver vila. Åååå TACK Sofie för att du skriver så briljant !!!

Hoppas du får en fin helg raring!
Kärlek Ida

Onsdag. Jeans från Zara, gamla. Bält YSL. Tisha Gina, gammal. Skinnpaj ännu äldre =) Typ 15 år gammal =)

Torsdag. Stövlar, kavaj o tröja Zara. Cykelbralla Röhnisch , glajjor Gucci, örhängen Gina Tricot

Ons kväll. Linne Toteme, Kavaj Marlene Birger. Halsband LWL Jewlery. Lipgloss Isadora

Tors kväll. Byxa, linne Zara. Kavaj IRO. Nytvättat hår o mallig för den sakens skull =)

Äntligen! Uppföljaren till Skamvrån! Längtat ! Brukar sluka hennes böcker i ett nafs. Detta blir mitt helggodis! Tack Sofie!