Föllseweekend OMG!!

God vecka gänget!

Hoppas din måndag startat fint och att du landat mjukt denna helg. Jag chockstartade och fortsatte lite så hela helgen kan man säga… Helt i klorna på min mans upptåg har jag ju fått ett kuvert om dagen denna föllsevecka och helgen peakade det. Jisses!

Som att jag blev inkastad i en torktumlare som rumlade runt mig och kanske spottar ut mig på onsdag igen. SÅ mycket härligheter på en och samma gång. En är ju inte van vid så mycket intryck!

Jag kan nog säkert verka vara en extremt extrovert person och ja.. Till viss del. MEN jag behöver väldigt mycket lugn och ensam tid för att smälta saker. Jag vill gärna uppleva allt men sen en paus för att kropp o knopp liksom ska komma ikapp. Ju äldre jag blir desto mer behov av just lugn o ro infaller hos mig.

För 10 år sen skulle jag aldrig förstå men nu skulle jag verkligen kunna bo i ett litet torp i skogen och stänga av alla ljud och skärmar för att få vara ett med natur och lugn.

När jag kör bil själv har jag gärna helt tyst och blir stressad om vi hemma har på både tv, radio och någon sjunger opera i duschen.. =) För mycket ljud. För mycket stoj.. =) Speciellt känslig vissa perioder i månaden som kvinna också helt klart..

Men Hunken gav mig alltså ett dygn med min älskade Johanna i Gbg , härlig träning, kalldopp och egentid på cykeln i helgen. Så ljuvligt! Så alldeles helt lagom balanserat. Lite kaos för att sedan kunna ta in allt och omfamna det.

Nu är det föllseafton och imorgon är stora dagen!=) Det jag önskar mig mest av allt är havrepannkakor. Hunken gör helt gudomligt goda stekta i massa smör och lite sälta i. mmmm! Älskar. Det och morgonkaffet och massa pussar är det enda jag vill ha imorgon ! =)

Hoppas din vecka blir fin vännen. Unna dig 3 djupa. Nu.

Kram o kärlek

Ida

Startade med en gofika med mina kollegor på Soulworkclub Johanna och Paulina. Inte sett Paulina på 18 månader så jag grät när jag såg henne och lille bebisen Douglas. SÅÅÅÅ goa!!

Pilates Complete I Gbg ! Drömt om att få komma hit. HERREGUD vilket makalöst vackert ställe!!

Jag och Johanna fick en PT-timme med Linda Ahlgren. Den fenomenala ljuvliga Linda. Å så fin hon är och så fylld av kunskap inom pilates så jag kände mig så trygg. Men asså jisses va jobbigt det är! =)

Pilates är en träningsform som utmärks av långsamma rörelser samt en strävan efter harmoni, såväl själslig som kroppslig. Pilates skapades i början av 1900-talet av tysken Joseph Pilates. Det finns mattpilates och olika maskiner som kallas reformer. Blivit poppis i Sverige senaset åren och innan det passade jag alltid på att gå på pilates om vi var utomlands. Jag var på en workshop i Paris 2014 och lärde mig grunderna i mattpilates. Skulle så gärna gå en hel utbildning. Det är oerhört fin träning som passar många. Älskar att fokus är på att hitta kontakten med sin kropp. Styrka och balans.

Kan varmt varmt rek nästintill ALLA att utöva pilates. När jag hade fått barnen och fick lite ont i ländryggen började jag med övningar inspirerade av pilates och fick bra hjälp i hela kroppen.

Det kanske ser lätt ut men pilates i reformer är så sjukt jobbigt. Känns som en så skonsam och bra träning. Önskar så att jag hade denna studio som granne..

Sedan fick jag poppa ett glas bubbel med Miranda och jag grät igen. Hur snygga vänner har jag? Orkar inte… =) Miranda och Johanna. Så kär i dem båda. 

Göteborg är verkligen en vacker stad men jösses så lurigt det är med alla spårvagnar.. Dom kommer ju från alla håll =)

Johanna. Denna kvinna av kvinnor. Denna makalöst vackra, genuina, balla, starka, mjuka och inspirerande människa. Att få spendera ett dygn med henne är som att få flyga lätt på moln. Hon är mer som ett väsen. Ett andligt väsen som man bara får mersmak av.

Johanna gav mig två vackra skålar och en tavla jag nu har vid mitt yogaaltare. Kan inte ta in alla gåvor. SÅ fint!

Julia min Julia! Hon fyllde 40 år i fredags och vi kidnappade henne utanför huset för ett kalldopp vid hennes brygga.

Särö. SÅ vacker del utanför Gbg. Både min Julia och min Johanna bor här. Havet glittrade denna fredag och det var en underbar timme vi fick med Julia. Sitta på bryggan och prata om livet, kalldoppa och fnissa.

Havet var turkost ju!!! Alltid lite motstånd innan men ljuvlig efter.

Finns ju inget finare än teckningar från ens små troll! Älskade barn! Jag sparar nästan alla. Kartongen börjar bli proppfull =)

Titta så vacker ring jag fick av Miranda! MOM /WOW. Den är från Maria Black. Så stolt och mallig över den för Miranda är en fantastisk mamma. Att hon ger mig den betyder mycket.

Hunken lagade asiatisk sallad och vi invigde nya utematbordet. Med en tröja över axlarna gick det bra. Allt är köpt från Tine K Home.

Söndag fick jag en långtur på cykeln. Körde 1 tim, stannade i Skepparkroken för banan o lite stretch sen körde jag en timme till innan jag åkte hem och jobbade lite.