Föllseveckaaaa!!!

Japp! You heard me! Jag älskar livet! Fullkomligt! Jag vill leva så mycket jag kan fullt ut varenda dag. Nu går ju inte det för en måste ju göra mycket vuxensaker o så… =) Men något jag unnat mig de senaste åren är att fira min födelsedag mer än bara en dag. Jag kör detta året att jag startar torsdag (igår) och avslutar med själva stora dagen på tisdag.

Hunken har gjort ett kuvert eller paket och kuvert för varje dag från Tors till tis.

Jag äter inte tårta varje dag men jag tillåter mig det lilla extra. Att jag kanske tar sovmorgon , bokar in en massage, tar en långlunch med ett glas vin.. Något lite extra varje dag. Ofta har Hunken gjort spännande överraskningar eller äventyr. Men detta året har Hunken helt tagit över! Han är helt makalös den karln! Jag förstår inte hur han får ihop allt! Jag nyper mig i armen över att få ha en sån magisk man som min bästa vän och själsfrände. Finns ingen hejd på hur galet tokkär jag är i honom. Inte så konstigt. Han är extremt lätt att älska och jag känner mig så utvald att just jag fick bli hans fru.

Han får mig slå trippelvolter varje dag. Daniel Olsson du är magisk!

Jag har sedan i söndags fått våndas över 6 kuvert som ligger i matsalen hemma. Ett kuvert för varje dag! Jag får bara öppna ett i taget! Gaaah! Han vet hur galet nyfiken jag är ! Men det är ju precis detta jag älskar! Jag njöt nästan mer när jag såg raden med kuvert än själva öppnandet. Spänningen och förväntan innan. Den där moroten och pirret av vad som komma skall. Jag brydde mig faktiskt inte så mycket om vad det var i dem. Bara att han gjort något så fint för mig?!? Ett flak ekologiska ägg blir jag lycklig för! Det är inte saken som gör lyckan denna föllseveckan utan bara känslan jag skapar för mig själv.

2017 hade jag stort kalas hemma med alla vännerna hemma på Schlätta!:)

2018 hade Hunken i smyg startat en insamling för mig till er goa följare. 15 kr per ros gick man swischa och jag fick ett hav av rosor. Jag blev så tagen att jag inte kunde vara normal på en vecka. Jag torkade alla rosor sedan och ramade in dem . Herregud alltså. Makalösa människa Hunken och makalöst magiska ni! På bilden tittar jag på alla namnen som swischat och gråter hejdlöst.

Jag gör allt trist vuxentjofs dagarna innan så att jag åtminstone under helgen nu ska kunna koppla ner lite och njuta. Bara njuta för allt jag kan! En vet ju inte hur många föllsedar en får i livet!

2019 tog jag me mina bästisar till Köpenhamn och åt vinlunch och tränade på ballt gym!

2020 njöt jag hela helgen med massa gofika, vandring o middag . Här på Solbackens café i Båstad. Våfflor! Älskar !

Hoppas din helg blir härlig! Jag har ingen aning vad som kommer hända under min helg!! Elle jo… Jag ska jobba ideellt på fotbollsföreningens loppis hela lör fm men annars.. =) Så spännandeeeeee!

Ska berätta om det nästa vecka såklart- fram tills dess- gratta gärna =)

Jo. 39. Jag fyller 39 år. Aldrig älskat mig själv mer än just nu trots gråa hår, smårynkor och mer volanger på kroppen. Jag känner mig stark, självständig och genuin. Jag älskar så många människor och därför känner jag mig så rik. Ska fasen fira livet några dagar nu. mmmmm!!

Älskar föllseveckan!🙌🏼💋🙌🏼

Pössssss