Weekend Snaps

Oj oj . Kan inte riktigt ta in helgens kärlek! Detta är helt orimlig lyx att få så mycket boost av ljus på en och samma helg!

Inte nog med att Stella hade fördelsedagshelg så kom mamma och pappa på besök och jag fick en livsupplevelse med Charlie som avrundade helgen.

Här kommer korta urdrag med massa bilder från vår helg .

Fredagsmilen  med Hunken som avslutades för att köpa nybakat . Påsen var varm ända tills vi kom hem! =)

Nybakt Levain från Boathouse

Sen bommade jag att ta bilder hela fredagen! Fatta att man är lycklig och lever i nuet då =) hahah! Jag hade iallafall jobb hela förmiddagen vid datorn, en kort paus på några timmar med fotografering och lunch och lite hemligt jobb med min Hanna Skoog . To be continued…. Så på kvällen jobbade jag klart och sen kom mor och far. Å sån lycka det är när dom kommer! Vi bor ju 3 h från varandra men försöker ses en gång i månaden iallafall.  Vi åt lite plockmat som Hunken kockade ihop och somnade tidigt.

Lördagmorgon och jag fick kaffe på sängen med en påsklilja. Älskar att sippa på min kopp länge! Kan riktigt längta på kvällen innan tills jag får mitt kaffe =)

En prommis i byn. Solige och så vackert men skam så kallt!! Köpte nybakat igen till gofrukost som vi piffade iordning till våra gäster när vi kom hem.

Sedan styrde jag upp ett träningspass med hela gänget på vår uteplats. Vi körde 1 km mysjogg som warmup och lite rörlighet sedan några övningar ben/säte, vidare på överkropp och avslutade med mage. Alla efter sina förutsättningar men ändå tillsammans. Det är så härligt! Solen sken och alla var gott möra efteråt.

Vi avslutade med lite stretch. Så stolt över alla!

På kvällen hade vi bokat Papas för att för-fira vår 12-åring. Vi satt lite delat eftersom man bara får sitta 4 på varje bord men vi kunde prata tillsammans ändå.

Jag hade ordnat så servitören kom in med en påse till Stella. Där hade jag lagt en prinsesskrona med stav som hon blev så glad för. Fegge som har restaurangen ordnade en rosa alkoholfri drink till henne och hon kände sig så uppskattad!

Finaste tjejen och mamma som inte kunde sluta gråta. Hon är så fin =)

Jag fick sitta me grabbarna.

Mina fina killar. Hunk o Charlie

Pappa o jag. Älskar mina föräldrar så mycket!! Halsband Edblad. Kostym A part of the art.

Baxnar! I mina ögon den snyggaste som finns. Min Hunk Daniel

Stella hade fixat naglarna . Vita med en bokstav på varje. It’s My B-Day. Underbara tjej!

De va såååååå makalöst gott! Tog en pasta pesto. Mums!

Älskar Stellas livsglädje! Hon kan konsten av att ta vara på varje njutbart tillfälle. Det är så inspirerande!

På morgonen väcktes hon med skönsång, kaka, ballonger och hela familjen kaos .

Sedan tog mormor barnen på en tur till havet och jag tog med pappa och Hunken på en trail.

Så oerhört vackert ! Vi sprang Axeltorpsravinen och sedan lite på banvallen och över till Sinarpsdalen och hem över företagsbyn. Pappa fyller 60 år i sommar och springer 14 km utan bekymmer. Jag är så galet imponerad! Det är så inspirerande !

Efter turen hade mamma gjort lunch och jag hade styrt upp ett surpriseparty för Stella så hennes 7 vänner kom och åt tårta. Hon hade ingen aning så hennes chock och lycka var så härlig! Hon kramade mig hårt och tackade.

godingar!!!

Sedan tog dom med henne på en cykeltur och hon hade inte heller då en aning om var.

Hon följde fromt med och de tog henne till bion som vi hade hyrt för bara vännerna. Väl där väntade nästa överraskning då hennes dramapedagoger flög in och spelade en improviserad-teater med henne involverad innan bion satte igång. Hon var så lycklig! Så tacksam och så härligt! Inget hon hade förväntat sig och inget hon tar för givet. Hon behövde detta. Så mycket.

Stella drömmer om Hollywood så tårtan blev en påminnelse om att hon kan bli vad hon vill.

Teater och film är Stellas stora passion !

När alla hade tömt huset så behövde mamma Ida landa hem igen efter alla intryck. Yogamattan är precis rätt plats för mig då. Mjukt, accepterande, varmt. Avslutade med en lång shavasana (vila)

Sedan åt vi middag tillsammans och dunsade ner med en kopp te i soffan.

Jag känner hur Charlie har lite spring kvar i kroppen och frågar om inte jag och han ska gå ner och kalldoppa. I storm. I kylan. Söndagkväll. Döm till min förvåning när han säger ja! Han har aldrig kallbadat innan. SÅ på med paltorna och ner till tångbryggan som äntligen lagt i stegen för säsongen. Han säger till mig på vägen dit ” Mamma jag har bestämt mig. Jag SKA bada !” Hahah” Älskar beslutsamheten i honom. Han klär av sig, går rätt ner för stegen baklänges- för att han behövde hålla hårt i stegen för havet var styggt och levande denna helgen. Jisses vilka gäss på havet!

Han bara log! Hela killen sken upp och han var så lycklig! Mamman lika lycklig när vi flamsade runt i stormen och paltade på oss varma kläder mellan fniss och skakande tänder. Skyndade hem till varm dusch och sedan en kopp te i soffan innan han somnade som en stock. SÅ underbart minne som jag kommer bära med mig för resten av livet! Ja o min Charlie=)

Tuffaste killen!

Nu så- en fullproppad vecka i minnesbanken avklarad och nu ni…. på torsdag startar min föllsevecka!!! Japp! Jag firar nästan en hel vecka. Startar på torsdag och avslutar med själva stora dagen på tisdag 4 maj! Jag ÄLSKAR att fylla år!!! Mer om det en annan dag. Nu ska jag betala moms, svara på 4386 mail å sånt trist vuxentjafs. Sen ska jag hem o krama mina godingar.

Ha en fin vecka!

Puss Ida