BETALT ANNONSSAMARBETE MED Bagliora

Guide till en strålande hy!

Ja den bästa är inte en mirakelcremen utan att ha en balans i livet. Allt syns på din hud. Det är som själens spegel ögonen – huden är kroppens tecken. Eksem, acne, klåda, etc… allt är bara symtom för obalans någonstans.

Hudvård är cirka 1/4 av hela klabbet för huden. Resten är en del gener,en del yttre faktorer såsom sol, rökning, strålning , en del är inre- sömn, kost, stress ,träning etc…

Det är som du ser mycket du själv kan råda över. Bara gener och arv du inte kan rå för.

Jag har föräldrar med felfri hy och tjockt hår. Jag fick acne, tunt  hår och glåmig hy i 20-årsåldern. Har nu vid 38 års ålder inte alls samma problem. Det som var fel hos mig , var att jag åt p-piller (som ej var bra för mig), jag åt fel kost, sov för lite, jobbade för mycket och festade en del.
Sen kom barnen , graviditeter och amning och sömnlösa nätter som inte alls gjorde mig gott. Jag åt vegetariskt och nästan vegansk kost och tränade ”fel”… Mina värden gick ner och jag hade typ inget hår kvar till slut. Gjorde en helomvändning i livet med rätt kost, mer sömn, mindre stress, planerad träning och bra hudvård.

Just hudvården famlade jag med ett tag och fick för ett år sedan testa på Bagliora. Det är ett svenska märke med rena ingredienser, makalöst vackra förpackningar, mjuka diskreta dofter från råvarorna inuti och de satte den där extra touchen av lyster, glow, uppstramning och mjukhet i min hy!

Jag är så glad och stolt över att få blivit deras ambassadör och kan med varm hand rek alla deras produkter!

Jag är som en del av er vet, auktoriserad hudterapeut i botten och väldigt kräsen. Bagliora får MVG av mig. För alla hudtyper .

Bagliora har rengöring, serum, dag o nattcreme samt olja och exfoliator.

Just nu och fram till 27/4 kan du ange IDA20 för att få 20% rabatt på allt !
Deras hemsida hittar du HÄR

Men som sagt- det är inte allt. En god natts sömn kan få bort dina svarta ringar under ögonen bättre än den dyraste av creme och att dricka vatten kan ge spänsten du saknar!

Mina bästa tips för en vacker hud är:

1. Sov 7-9h/natt

2. Drick vatten 1,5dl/h

3. Ät fett som smörjer huden ( avokado, nötter, fisk)

4. Djupandas. Du får ner stresshormon och igång mikrocirkulationen i huden

5. Var utomhus i frisk luft natur minst 30 min/dag.

6. Använd solskydd året om

7. Skippa rökning , drick sparsamt med alkohol, minska socker och ta bort transfett.

Finns såklart massa fler saker som att peela huden, äta mycket grönt , se över sin makeup etc… Men att starta med en av dessa ovan är gott nog. Gör inte allt på samma gång .

Ha en fin helg nu raring!

love love