ANNONS

Mystramp på Bjäre

/

Träning

,

I lördags var det som föllseda!! Jag fick gå till bageriet o köpa färskt bröd i sol, kaffe på sängen av Hunken, kramar i soffan av Charlie o en glad preteen på frukost.

Sesan hade jag dejt! Ni vet när man inte har någon tid att passa och kan bara njuta av nuet!!
Helen o killarna kom vid 10 och började leka med mina direkt ! Sicken energi dom alla klickade samman med! Magiskt att se!

Jag och Helly drog på oss alla kläder vi ägde och hoppade upp på cyklarna. Hunken fick den stora äran att hålla iordning på 5 kids. Det skötte han med elegans!

Jag hade sett ut en runda på strax över 6 mil som vi skulle ta med lunchpaus.
Kallt som skråen och motvinden lyckades jaga oss hela rundan:)

2E67A8E2-33B2-4999-AA5B-90F4734E72A6

Invigde min nya Tarmec från Specialized. Maaagiiiiiiiiisk!!!

Helen kör tempohoj. Det ser ju helt klart mycket fräsigare ut och den klär henne. Hon är himla fräsig.

2BC540E5-7DE7-4C7B-B9F5-E299A14DBF58

Kolla vilket tuffing !!! @myfirstironwoman

Vi startade i Båstad, ut till Östra Karup, Mot Margretetorp och genom Förslöv. Där stannade vi för en bars och vatten. Då hade vi cyklat i en hiskeligt lång backe uppför och kämpat ordentligt med motvinden. Våra ullunderställ gjorde så svetten rann längs med överkroppen:)

Sen va de motvind hela vägen längs sydsidan till Torekov. Väl där cyklade vi ner till Varvet. En helt magnifik restaurang som min vän Ulf startade ifjol. Jag mindes från i somras att maten var god men att den var Såhär god?! OMG!! Torsk med ärtpure, nypotatis , smör och riven pepparrot. Det smakade som något gud skapat och skänkt ner !

77197A8D-9A9F-43E2-8697-CEB49F4D6C75

Himmel så gott! Tack Varvet i Torekov!

När vi kom in på restaurangen var vi båda yra?! Vet inte alls varför. Superyra.. Vet inte om det var kylan eller den hårda vinden mot våra öron.


Efter ett varmt mål mat, massa vatten och kaffe var vi i balans igen men att ta på sig blötsvettiga kalla kläder var ingen höjdare…. Det var två huttrande damer som cyklade ur Torekov innan vi fick upp värmen nånstans i Påarp.

29D90C61-AE3B-4694-9DAD-127F3E2A06E1

På väg mot Påarp

Sedan tog vi Västra Karup och mot Grevie banvallen hela vägen hem till Båstad.

AECBC624-D855-42B9-9908-034313BB8369

Banvallen

61E5111D-29F0-4464-BFF0-D361A990DFBE

Att få hålla på med olika sporter och olika former av träning är min nyckel till motivation och inspiration. Att ingen dag är den andra lik utan jag jobbar med olika träning var dag. Älskar känslan av att mystrampa lika mycket som när jag får kötta på med hetsiga intervaller inne på min trailer och känna pulsen maxas! Balansen alltså! Yummie!!!

Ha en skön dag goding!

Idag har jag träningsvila. Ska mjukt yinyoga och kanske promenera i blåsten. =)

Kram Ida

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00