Stockholm snapshots

Äntligen kom vi iväg !

Efter mycket motstånd och vankande så blev det av. Vi skulle uppåt norr för jobb och att få vara lite med varandra. Bara vi. Jag och mannen i mitt liv som jag ju älskar att umgås med!

Igår var det 15 år sedan han friade till mig på Icehotel i Jukkasjärvi. Wow. Lyckan då är inget mot lyckan nu. Varje dag men den karln är ett äventyr i sig=)

Så i fredags-
Körde bilen till Vara- gosade med syskonbarnen, åt tacos och lämnade småtroll hos mormor. Sedan pep vi upp till Västerås för en natt på Steam innan vi skulle jobba på Adelsö på söndagen.

Adelsö utanför Ekerö har Daniel köpt ett ställe som han gjort om till Brf-andelar och säljer till privatpersoner.

Inte besökt det innan men hört så mycket gott om det. Väl värt sitt rykte! Sååååå makalöst coolt ställe! Trevlig personal, suuuperfint gym, interiör och god mat. Sedan tog vi en härlig promenad i Västerås och jösses vilken mysig stad. Trevliga, glada människor! Det blev ett alldeles för kort besök så hit får vi fara igen. Tack Västerås =)

Mysigt rum med utsikt mot vattnet

Med försök till en seriös bild

Någon form av gammalt verk. Högt! Skyhögt så jag fick svindel i hissen =)

Sådär disigt varmt på en lördagsprommis innan middagen.

Sen satte vi oss på en bänk, tomglodde och njöt av lugnet.

Bank Hotel är urmysigt!

Efter en kall och lång visningsdag var det magiskt att få komma till ett härligt hotell. Mjuka sängar och roomservice innan vi slocknade tidigt som skam. Bank Hotel är min nya favvo i stan. Så hemtrevligt! Älskar när hotell känns som hemma nästan.

Fisk, grönt och gott!

På måndag morgon hade jag ett mål som jag målat upp sen länge- att få gå på salong och tvätta, lägga kur och föna håret. SÅN lyx så jag vet inte vad!!! Unnar mig. Jag gick till BOND i Sthlm och hade en helt ljuvlig frisörska som hette Johanna. Hon behandlande mig som en sessa! Magisk!

Före

Efter

Sedan gick jag till hotellet och jobbade några timmar, hade möten och avrundade med en middag på hotellet med Hunken och en affärsbekant.

Dagen efter tog jag en morgonjogg på Djurgården innan ett möte på hotellet. Därefter hade jag planerat in lite inspirationsrunda. När man jobbar med träning och hälsa är det viktigt att få lite nya infallsvinklar och kreativa idéer. Det har jag inte haft på ett tag nu så detta tankade upp systemet till max! Perfekt inför vårens alla projekt där jag ska vara extra kreativ! Jag startade rundan hos Frida på UCSP. Ett såååå fint gym! Jag och Frida är kollegor på Mymowo.

UCSP ligger på Riddaregatan 12. Det är min fina vän Frida som driver detta makalöst fina gym som erbjuder helhetshälsa. Så glad att jag fick komma dit för ett studiebesök.

Efteråt var jag på den härliga klass jag beskrev i förra inlägget. Men Shay. Ahhhww! Lever på den än!!!! Fick än mer yogacraving så nu längtar jag till längre pass på mattan igen!

Kände mig så fin i håret! En hel dag gick jag och slängde med mitt svall. Tröja Toteme, byxa Helmut Lang, stövlar Zara.

Sedan bjöd jag med Hunken på finlunch på Astoria. Han älskar ju sånt. Det är där han får inspiration. Vi åt gott men misslyckades med vinet. Det var tyvärr alldeles för sött. Så blir det ibland. Men vi hade himla mysigt och mumsade på.

Hunken tog Cesarsallad som dom gjorde vid bordet. SÅ gott

En riktigt härligt lyckad tripp där vi är totalt fyllda av energi, inspiration och kärlek. SÅ oerhört välbehövligt då vi genomgått och genomgår en tuff tid på ett privat plan. En måste pausa från elände och boosta för en krävande vår.

Outfit no2. Skor Chanel, bralla Balenciaga, kavaj toteme

Sista kvällen fick även den gå till Hunkens stora lycka- Teatergrillen! Han älskar det stället och det var nog 8-10 år sedan vi var där tillsammans senast. Jag kanske inte är lika förtjust men det är härligt att se sin älskling njuta. Jag hade bismak av det söta vinet som jag sippade på dagen innan så det fick bli alkoholfritt för mig. Men Hunken gottade med rött, kött, pommes o bea. Det gör han extremt sällan så han njöt vill jag lova =)

Min vegetariska var supergod!

Vi fick det mysiga ”Bergman-bordet”. Vi satt så gosigt inknödda och kunde prata ostört om livet. Underbar kväll!

Men SOM jag/vi längtade hem efter 3 dagar. Ojojoj! Det liksom spratt i hela kroppen på hemresan efter längtan till de två som jag nästan haft vid min sida 24/7 senaste året. Nu är vi hemma och jag ÄLSKAR att komma hem!

Ha en fin påskhelg raringar

All kärlek! Å sen lite till.

/Ida