Hur mycket kan man älska?

Barnen har haft nedräkning . Likaså vi. Hur mycket kan man egentligen älska? Jag känner mig så galet rik att ha så många att så djupt och villkorslöst älska. Innerligt!

Alltså den kärlek jag har till min man.. ja den är något sagolikt . Det är som att jag andas med en lunga när jag är ifrån honom. Jag är hel när han är nära .

Vi fick ett barn. Obeskrivlig kärlek. Tänkte- hur kan jag älska ett till lika mycket? Gick hur bra som helst och att kärleken är så likvärdig? Ingen älskar jag mer utan alla tre är lika mycket kärlek liksom…

Så kom syskonbarn. Min lillebror fick egna barn. Kunde jag älska dom? Nej man alltså det är inte klokt !! Hela min familj pratar om dessa små trollungar varje dag! Vi lever på bilder och filmer som min bror o hans sambo skickar på dem och skulle någon av oss ha en dålig dag så tar vi fram en bild och skrattar och lite gråter av saknad efter dom!

I veckan skickade jag ett sms till Jocke- ”Är vi bjudna till er på fre kväll? Är svaret nej kommer vi iallafall” . Hahah ! Vi fick komma. Tacomiddag o kaos med godingar överallt ! Mamma o pappa mitt i all barnkaos och jag ser hur som njuter. Vi kommer ju alla ändå av och tack vare dem.

Nu har jag tankat kärlek för veckan och det är så ljuvligt att se mina egna barn vara så otroligt fina mot sina småkusiner.

Jag tror att vi i dessa tider insett kanske än mer hur viktigt det är med kärlek och närhet. Vi kan inte få för mycket av det och alltså- ös på! Håll inte igen. Strössla på allt och alla. Det smittar och ger SÅ mycket!

ha en kärleksfull vecka nu goding!

kram Ida

Han o ja. 21 år i maj. Herregud så du gör mitt liv helt Daniel

Stella läser för Vera 1 år.

Charlie läser för Klara 3 år