Nybörjare, crawl och vrål

Sicken gosig dag!!!!

När min Anna fyllde år i januari gav jag henne en lektion crawl på Ängelholms badhus. Lyckos oss som då fick bästa Sara som simcoach denna stund!
Jag och Anna springer ju ihop och jag tjatar på henne att köpa en räser-bajk så vi kan trampa runt på Bjäre o fika oss igenom en förmiddag på cykel:)

Så att hon nu på typ 30 minuter lärde sig crawla som värsta Sara Sjöström skapar ju enormt fördelaktiga förutsättningar att vi kanske kan tävla o träna i triathlon tillsammans! Eiii !!! Jag är lite snart ibland…

Anna är en så enorm förebild för att hon vågar ta sig an nybörjar-hatten. Jag måste säga är nog likadan.. att vi vågar vara helt gröna. Att vi vågar fråga även de ”dumma frågorna” och lita på att den som lär ut kan mer.
Det är himla gött att gå runt och kunna allt men enormt vidgande och utvecklande att lära sig nytt. Att förstå hur det är att vara ny på något.

Nu är ju Anna en naturbegåvning i allt dessvärre:):) Padel-star, tennis-proffs , löpsteg som Usain bolt, som en raket på cykel och nu som en fisk i vattnet ! Jag simmar me på vågorna av hennes storhet helt enkelt 🙂 Det kanske smittar av sig lite …:)
Efter simmet tog vi oss en göttig stund i Hamam-spa , Anna vrålade högt när hon tog en kalldusch och sedan åt vi god sallad innan vi begav oss hemåt igen.

Nu bär det av på påsklovsäventyr för Fam B Olsson. Schlätta here We come !!

Ha en go helg finis!

Våga det där du är nyfiken på !

Kärlek

Ida

Sara simcoach. Grym! Även hon var galet impad av Anna.

Vattenläge to die for !

Deras hamam spa var helt tomt. Så ljuvlig micropaus i kaninpulsens vardag

Anna tog sig ett dopp och jag satt o jobbade

Laxbowl. Yummie