Månvatten och rensa ut !

På lördag ställer vi om till sommartid – alltså TA FRAM klockan en timme. På söndag är det fullmåne. Gud så mycket på en helg =) Det tarvar kraft och energi =)

Innan den där månen fylls brukar jag vara lätt mångalen… Sover som en kratta och som en liten oro i kroppen. En en tillfredsställd känsla som kommer över mig då och då dagarna innan. Sen när den väl kommer följer lugnet med och jag känner mig hel igen.

Jag brukar under fullmånens natt ställa ut ett glas vatten som jag dricker dagen efter som anses fylld av månens kraft- månvatten. Ibland ställer jag ut ett glas till med mina kristaller i så de renas och får kraft.

Den skall helst vara i en glasbutelj/genomskinligt glas för att månens kraft ska gå in i vattnet och ge energi. Ta helst in glaset innan dagen gryr men om du prioriterar sömnen så går det bra efteråt också =)

Antingen sveper du glaset eller brygger te på det. Ett eller två glas räcker. Annars kanske du studsar fram och har svårt att sova. Det är kraftfullt .

Något jag mer gör emellanåt är att passa på att rensa ut gammelt skräp!  Jag tömmer huset på familjen och gör följande procedur:

1. Städa iordning hemmet. Städa undan skräp och damm. (Negativa energier älskar att klamra sig fast där)
2. Öppna dörrar och fönster
3. Tänd en rökelse. Ex . Palo santo, vit salvia- gå runt i hemmet och extra noga strö vid dörrar och hörn. Kanske också platser du ofta kan känna olust. Säg samtidigt högt att du rensar ut negativa energier.

4. Yoga och meditera med hög musik och låt ALLA känslor komma❤️Skratt, gråt, skrik what ever…

Upprepa igen om det inte räcker med en gång.Jag gillar också att spela hög lite hård musik samtidigt. Ex. Red hot chilipeppars eller tung hiphop. Jag har en spellista som heter F**k off. Du får gärna ta den HÄR.


Sedan duschar jag och klär på mig den känsla jag vill anamma och unnar mig något härligt.

Glöm inte öppna fönster och dörrar så den dåliga energin kan ta sig ut.

Jag välkomnar sedan familjen hem och känner mig som pånyttfödd! Vilket då speglar av sig på de jag älskar. De får en mamma i balans.

Ett rent hem och en ren själ. Ahhhh! SÅ befriande !

Mitt främsta mål i livet är att känna mig fri. Alla sätt som kan skapa mer frihet och ett lugnt andetag är för mig intressant.

Kanske kan eller vill du testa detta om det känns tungt bakom hjärtat för dig. Eller så skrattar du nu och tycker att jag är mångalen. Vet du va… du får tänka, tycka eller känna precis vad du vill fina själ!

All kärlek!

Ida

Låt yogan vara inom dig. Känn vad DU och hur DU vill flöda och röra dig.

Johan Mattsson