Firalivetbubbel, kanelbullar o trail

Tjoff så va de goa långa dagarna förbi. Men jag tycker ju om det! Ja kontrasterna! Vardag och struktur mixat med lek o bus på helgen.

Vardagsrutinen är en rutin jag själv valt och skapat. Jag trivs med den. Den gör mig lugn , tillfredsställd och fokuserad.
På morgonen är det jag . Me my self and I. Sen är det kiddos 07:00-8:00. Workday 8:15-16:00, kiddos o family 16:00-20:00 och har jag tur lite soffhångel eller en go bok o te innan de små blå går igen.

Såklart måste jag som alla andra jobba på kvällen ibland och inte helt ovanligt att jag pillar me mobilen även när barnen packar på med uppmärksamhet. Varenda gång får jag ont i magen över att jag inte är fullt närvarande . Så onödigt! Jag tänker alltid ” jag ska bara”…. men det skapar nästan alltid mer stress än gör nytta…

För tänk så mycket de små liven ger en. Alltså detta möttes jag av när jag kom hem i fredags från kontoret…..

Min Charlie !!

Denna helgen beslutade jag mig för att vara extra lat o go.

Fredagskvällen var det födelsedagsmiddag för min Nina tillsammans med tjejer som jag träffar och har träffat nästintill dagligen under pandemiåret. Våra barn är bff och vi springer på varandra i byn. Så det blev en ren fröjd att se mina tjejer uppklädda , fnittriga och pillimariska. Ninis hade gjort makalöst god mat och vi skrattade mellan varenda tugga.


Som alltid gjorde fru B Olsson tidig sorti och vaknade ändå bakfull som en kastrull. 2 glas vitt och ett glas rött. Där har ni mig. Alltså herregud … Minns för 20 år sen när en kunde dricka jäger som det vore kokosvatten:)

Lördagen gick i soffans tecken.  Men hann med en liten bakisjogg, kort styrkepass och kollade på Stellas intermatch i fotboll innan jag gottade ner mig med te o filt, nya Beckfilmen och Hunken bredvid. Men jag undrar varje gång varför jag utsätter mig för det?! Jag blundar mer än tittar och pulsen går upp till 567 🙂 Jag skulle ALDRIG kunna kolla skräckfilm…

Mitt lördagsgos! Latte o ett rykande färskt nummer av DV

Njöt av magisk bukett från min partner Bagliora

Dimmigt som skam i lördags! Lite mysigt ändå. En utflykt till Tant Grön för goda ostar, gårdsägg och kombucha. Skor Chanel Bralla Lululemon Hoodie American Vintage Väska Bottega Veneta Kappa Toteme Ögonen minimala pga 3 glas vin dagen innan=)=)=)

Söndag vaknade jag ju då pigg as a lärka redo för trail! Det har blivit söndagsnöje är och jag älskar det!!!! Fick liten frukost på sängen av Hunken och sedan stack vi iväg till Hovs hallar för ännu en magisk runda!

Det var blåsigt men MAKALÖST vackert! En kan parkera vid restaurangen Hovs Hallar och tar man vänster kan man springa hela vägen till Torekov. Det gjorde vi .

Skor On Running Cloudultra
Byxor Röhnisch
Tröja Lululemon

Sen var det tvätt o städ o fix innan god lunch på Boathouse nere i hamnen. Ute i solen! Så gött!!!
Jag har i veckan hjälpt min granne som är ensam och fått covid. Handlat allt ifrån mat till snus. Igår köpte jag mat och en kanelbulle men så satt jag där i solen och såg den där påsen me bullen o vips så va den i lin mage istället… Förlåt käre granne Patrik . Jag ska köpa en ny till dig idag:) Jag är så svag för kanelbullar.

Jag saknar min mormors bullar ibland så det gör ont! Hon bakade de godaste och jag åt dem alltid med en klick smör på baksidan o kallt glas mjölk. Nyttigt? Eh nä… Men det smakade som något sända från himlen. Vem kan motstå det?

Den bullen va go den…

Sooool! Hela söndagen bjöd på soool!
Skor Gucci
Kappa Köpmansgatan Båstad
Bralla Helmut Lang (gamla)
Hoodie Saint Laurent
Väska Bottega Veneta
Brillor Alexander Mcquuen (gamla)

Kvällen blev det spontant firande! Vi fick ett magiskt besked och valde att laga tacos och poppa en flaska bubbel! Hunken fick stå för det mesta då jag fortfarande var bakis från fredagen =)hahah! Men så roligt att få fira! Äntligen tror jag universum är på väg åt rätt håll. Snart så. Men det börjar nu…

Mina killar fixar middagen.

Är nu toktaggad för en fullapäckad vecka med roliga uppdrag och en hel del kontorsjobb .

Önskar dig en fin vecka fylld av kraft!

Puss