Outfit och helgplaner

detta inlägg innehåller reklam för Replay.

Helgen på intåg med kaninpuls är ju ingen bra kombo. . .

Men jag ska försöka strukturera upp sista timmarna och faktiskt måste jag jobba lite imorn me. Men men…. En skall icke klaga! Brödfödan skall in och inte en krona kommer in om inte jag själv harvar på.

Jag laddar för ett lite mer ledigt påsklov med mina godingar. Ser fram emot den lilla pausen faktiskt. Tänkte beställa sol o vindstilla också så en kan njuta till fullo! Båstad brukar blomstra på påsk! Det mesta öppnar för säsongen och det är mer liv i byn!

När solen kommer är det som att jag blir lugn! Älskar att bara falla ner i ljuset och tillåta mig vara mer i nuet och lata mig:) Sitta på en bänk med en gokaffe och känna värmen på nosen. Ja med spf såklart:)

Idag är jag på le office och smattrar på så det står härliga till! Snart styrelsemöte och ikväll ska jag på middag med min Ninis som fyller år. Ska bli mysigt !

Imorgon jobb och Stella har internmatch i fotboll som jag hoppas vi kan se med kikare på avstånd. Hennes första match med stora tjejerna! Så spännande !!

Bjuder på dagens outfit ! Är ett big fan av Replay jeans och minns än idag de första paret jag själv sparade ihop till när jag var 19. De var ljusa, låg midja och en rosa etikett ibak ovanför bakfickan. Den är nästan tillbaka igen som du ser på denna modellen!
Älskar deras passformar på alla jeansen. Formar min annars platta romp fint och deras hyperflex med galet skönt stretch finns i en favvomodell som heter Stella. Lite kul:)

Jag har varit stolt ambassadör för Replay i 4 år nu. Älskar deras jeans och jackor framförallt.

ha en fin helg godingar!!

kärlek

ida

Jeans Replay. Skor Gucci

Jeans från vårens kollektion. Underbar passform och mjuk denim. Modellen heter Allye .

Mellanhög midja på mig men jag är ganska lång i överkroppen.

Tisha från Hm, scarf från Naturkompaniet, kavaj från Zadig et Voltaire. jeans från Replay. Päron från Ica.