Träningskläder som gör skillnad

Våren kanske inte är helt här än men jag får ändå den där känslan att jag vill rensa lite. Skapa utrymme, lite space. Jag brukar känna så just denna årstiden. Det jag är ganska dålig på är att ta bort tillräckligt..

Jag tänker att ” denna kan jag nog ha när jag städar” eller denna är ju ändå lite bra att ha en het sommardag… Som om det är gott om dem.. =)

Men sedan jag förstod att det finns kvinnor som faktiskt uppskattar att få dessa saker av mig så känns det så mycket enklare. Varför ska ja hamstra på saker som någon kvinna i nöd kan ha SÅ mycket nytta av?

Jag har hittat ett skyddat kvinnoboende som jag skänker bort mina saker till och de blir så glada! Jag också såklart!

Så in med lite nytt och ut med gammalt. Bland annat fick jag äran att få testa Röhnisch nya set som är skapat för hela den kvinnliga cykeln! ME LIKE! Med olika spännen som man kan reglera beroende på hur kroppen ser ut just denna veckan. Personligen blir jag alltid lite svullen veckan innan blödning och tror att jag vuxit ur hela garderoben. SÅ bra jobbat Röhnisch! HÄR kan du kika på dessa kläder.

Nu ska jag jobba vidare och räknar ner tills Hunken kommer hem. Längtar efter karln så det spritter i kroppen!

Ha en fin dag godingar!

Kärlek !

En hel sopsäck blev det till det hemliga skyddade boendet.

Röhnisch PMS-collection

Hur bra? Små spännen att anpassa efter cykeln..

Dagens outfit på kontoret. Skor Zara. Byxor Replay Sweden. Skjorta Bagutta. Kavaj IRO (fått i julklapp av Hunken. Så bra smak han har den bubben)

Förmiddagssnacks på kontoret. Frossa i bär o en havrelatte!

Tyvärr kan jag inte avslöja var hemmet är eller ge kontakter men hoppas du kan hitta något ställe som du kan lämna till. Detta åker jag en stund med bilen till en plats för att nå.