9 år sedan

Då förädlades mitt liv och blev komplett. Den dagen Charlie kom kände jag mig fulländad. Han har sedan den dagen skänk mig glädje , kärlek och energi.

Vi ville ha barn direkt efter Stella men fick kämpa ett tag att bli gravida med Charlie så när stickan äntligen visade Gravid så var lyckan obeskrivlig ! Det är verkligen inte självklart att få bli gravid och jag hyser ödmjuk tacksamhet över att jag är välsignad med två friska vackra graviditeter. Jag hade gärna varit det en tredje gång men tyvärr ville inte universum det så att ha två är daglig påminnelse om lycka.

Han är en aldrig sinande kärleksbomb som alltid hjälper de som behöver , han ser de som är svagare än honom och lyfter alla!
Min store kille som idag fyller 9! Herregud jag kan, som säkert du som är mamma också känner igen, börja gråta av lycka när jag tänker på hur tacksam jag är att jag fick honom!

Älskade onge!

Jag har preppat flera dagar inför denna dag och vi firade med prinsessbakelse, paket och tomtebloss imorse. Familjen sjöng och det var en ren fröjd att se den genuina glädjen när han öppnade sina presenter.

Gladaste blev han av den lilla whiteboarden och skylten med hans egen logo som han skapat själv och vill bygga sitt egna första bolag med. Han har jobbat extra på ett ställe och rensat skräp och får uppdrag av oss ibland där han kan tjäna en slant. Han sparar varenda krona och ska i sommar ha en glasskiosk är tanken. Så härligt !

Idag ska vi på utflykt efter skolan hela familjen och bara ägna oss åt vår älskade kärleksbomb .

Livet med älsklingar! Herregud så rik man känner sig med barn i livet !

Ha en fin dag raringar !

kram Ida

Sedan dag 1 har det nästan alltid funnits en fotboll vid Charlie :)

Goe onge ! Här 2,5 år

Gotland 2014

Jag är helt hopplöst kass på att slå in paket btw… Kan inte klippa rakt ens:)

Vårt lyckopiller! Å Stella. Vår ljuvliga tjej som färglägger min värld!

Ett paket var en chinsstång. Han älskar träning lika mycket som mami!:)

Charlie 9 år. Företagsskylten CBO Charlie B Olsson