Vårvinter

Nämen tjoff så va de fredag igen!

Sportlovet avklarat här nere i Skåne och våren kom! Från att det var fruset hav för några veckor sedan blev marken mjuk och solen värmer mot husfasaden. Tycker mig känna lite hösnuva och doft om att någon eldar i sin trädgård.

Charlies favorit är våren säger han! Då kan han spela fotboll lite lättare och allt blir ljusare. Kanske kan vara att han fyller år i mars också:)

Jag tycker om den men kan bli lite stressad över allt som ska hinnas med och alla förväntningar inför någon form av nystart. Det är nog varför min favoritårstid är höst. Lugnet, krispet, boa in sig igen…:)

Kanske är denna våren lite lugnare pga universums läge…Kanske kan vi tillåta oss njutning utan hets denna vår. Att fortsätta spendera mer tid med de närmsta, vara ute i frisk luft och lägga tid på att skapa goda minnen …

Ja så resonerar en del av mig medan den andra är toktaggad på att få klä upp mig till tänderna, ta bilen ner till Köpenhamn och äta långlunch på Café Victor och glo på folk. Danskar är så galet snygga! Älskar deras Bohemian style som dom löser med elegans.
varenda gång tror jag mig vilja klä mig så och kommer hem med några plagg som sedan är helt malplacerade i mmm garderob och jag känner mig som en påskkärring när jag provar plaggen  🙂

Jag älskar mode! Älskar att få ha olika stilar när jag känner för det! Att jag inte måste välja ! Men efter detta året har jag haft ett genomgående tema helt klart…. Svart, mjukt, stretch, cashmere och fleece:)

Har inte köpt något nytt på år och dag men lovar mig själv att det ska bli något med smällkaramell-färg! Så får det bli!håll till godo me mysbilder från min strand i vinterns goaste jacka från Replay .

Vindtät och mjuk på insidan. Älskar att den går ner över rompestompen. Mössan är köpt från Samsoe Samsoe. Tights och hoodie från Röhnisch och vandringskängor från On Running.

Ha en go helg vännen!

kärlek

Ida

Ljuset !!!!!

Hunken tycker om att fota. Han är duktig också!!