ANNONS

Årets första!

/

Träning

,
  • Som en chock! För några veckor sedan fick vi dra fram allt i ull som vi äger och har för att hålla oss varma.

Idag visade tempen 12 grader 09:00!!

Jag hade inte ens planerat det men självklart kom det som en blixt till mig- jag kan ju cykla ute! För jöskutta Petter jag kan cykla uteeeeee!!!!!!! Sagt och gjort så tog jag för säkerhets skull på mig lite ull ändå.

Svettades floder efter 3 km på hojjen:) Galet varmt ju!
Tänk så lyckan kan komma när man minst anar…. Jag cyklade genom Bjäres vackra vyer med ett stort fånigt leende i nästan 90 minuter och kom hem som en pånyttfödd , ganska hungrig och lite kissnödig solstråle!
Magi!!!!!!

Jag trodde inte cykel var något för mig för jag trodde mig inte veta hur man gjorde eller att man va tvungen att ha snabba neonkläder och cykla så vinden viner om en. Så tänkte jag att… nä. Jag gör det till mitt. Jag vill cykla på en snabb lätt cykel utan press. Jag måste inte se ut på ett visst sätt eller cykla me en viss fart. Att få komma ut och uppleva naturen och få känna puls är det enda jag behöver.

Våga testa! Det finns bra cyklar på beg.marknaden och det är urmysigt att se sig omkring i sin närhet. Platser du kanske inte upplever annars. Sen får man stanna å fika eller köpa mellis och trampa vidare. Ett enkelt och härligt sätt att variera annan träning med.

Jag startade med vanliga pedaler och skor! Vågade inte ha klickskor men sedan bytte jag till korgar och därefter klick. Men man måste inget! Gör det till ditt. Vad du tycker om och är nyfiken på!

Viktigast är såklart en bra hjälm.

Bjuder på några bilder från morgonens tur. Det är bannemej vår i luften idag på Bjäre !

kärlek

ida

E0B11B3C-9DA8-47AE-895D-148D39A61F70

Jag cyklar på en banvall mellan Båstad-Grevie-Förslöv. Skönt att slippa trafik. Sen tar jag en tur på både landsväg och en lite mer trafikerad väg. Så tacksam för snälla bilister som bromsar ner och kör om med respekt.

FCF6C60E-EE26-4302-8A9D-D3FD82579124

Så vackert . Svårt att fånga på bild men alltså magisk morgon. Tyst, lugnt, varma vindar och en härlig känsla inuti.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00