Spa, sportlov o slagsmål

Hallå godingar!

Denna veckan har rasslat iväg i en väldans fart! Varför blir det så vissa veckor och sen kan en annan vecka kännas som ett helt år!!!

I måndags kom min lilla mamma på besök! Hon är lärare och har sportlov.

Mamma o Stella på promenad i Malenskogen

Hon bor ju kvar i Vara med pappa men han var tvungen att jobba. Så vi fick ha mormor här för oss själva! Önskar jag kunde vara ledig med henne men är överhopad med jobb så jag har fått underhålla henne mellan varven. Några timmar på Skansens nya spa blev toppen! Vi kallbadhuset och drack kaffe , pratade och myste innan vi avnjöt lunch på Sand.

Lilla mamma livrädd innan kalldopp men SOM hon badade! Så impad!

På tisdagen åt vi såklart semlor! Jag gillar inte semlor men min gamla mormor älskade dem! Så jag äter och tänker på henne:)


Jag mysjoggade me Hunken på tis morgon så jag stod på låset till KnutJöns och haffade de första semlorna! Sen kom vår vän Rickard med en hel drös semlor till så det blev semle-test:)

Innan mamma åkte hem tog vi en mysfika på Bakfickan. Åååå mamma! Snälla kom tillbaka snart!!

Älskar rawfoodbollar o havrecappu. Byxor- gamla som skam. Men så fräsiga !

Igårkväll hade jag live-pass för mina kursdeltagare på Mymowo och var helt sopslut efteråt. Barnen hade liiiite för mycket energi på kvällen och Stella hade lite aggressioner som behövde ut. Så vi rev ut hela soffan och slog på den. Det blev slagsmål mellan soffkuddar o kidsen. SÅ skönt att ibland ju bara få sparka på något.

Vi skrattade om vartannat och somnade lyckliga i själen. Alla känslor är okej i vårt hem. ALLA.

hoppas din vecka är fin so far!

skickar en varm kram

/ida